«Θέλω το παιδί μου» - Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Μπαλταδώρου αποκλειστικά στο star.gr

Ο πόνος για τον «Αθάνατο» ήρωα είναι ανείπωτος, απερίγραπτος

Θρήνος, λυγμοί, φωνές ακούγονται από το πατρικό του ήρωα, Γιώργου Μπαλταδώρου. Ο πατέρας του μετά βίας ψελλίζει δύο λέξεις. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μιλάει με "σπασμένη" φωνή. Θέλω μόνο το παιδί μου, μας λέει. 

«Το παλικάρι μου θέλω, τίποτα άλλο. Το παιδί μου θέλω, τίποτα άλλο». Αυτά είναι τα λόγια του τραγικού πατέρα, Απόστολου Μπαλταδώρου, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μετά τον χαμό του γιου του αποκλειστικά στο star.gr. 

Η  απόλυτη τραγωδία. Ο απόλυτος θρήνος. Από χθες μια οικογένεια κλαίει για το παιδί της, το παλικάρι της. Ο πόνος για τον «Αθάνατο» ήρωα Γιώργο Μπαλταδώρο είναι ανείπωτος, απερίγραπτος. Το καμάρι τους έφυγε τόσο άδικα και τόσο γρήγορα, στα 34 του χρόνια, πάνω στο καθήκον. Τώρα, αυτοί οι γονείς  αναγκάζονται να ζήσουν το χειρότερο σενάριο στη ζωή ενός γονιού, να θάψουν τον γιο τους. 

O πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκε με Mirage 2000-5 από τη βάση της Σκύρου σε προσπάθεια αναχαίτισης τουρκικών αεροσκαφών στη Μυτιλήνη, το πρωί της 12ης Απριλίου.  Κατά την επιστροφή στη βάση, το μαχητικό έπεσε στα ανοιχτά της Σκύρου.

της Σοφίας Βάγκα

emai: svagka@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top