Σκληρή επίθεση υπουργού στον Π.Καμμένο «Είναι άμυαλος»

Η Άγκυρα πάντως συνεχίζει να προκαλεί στο Αιγαίο και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, με παραβιάσεις

Σκληρή επίθεση, φωτογραφίζοντας τον Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε Τούρκος υπουργός, χαρακτηρίζοντας άμυαλο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Η Άγκυρα πάντως συνεχίζει να προκαλεί στο Αιγαίο και σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη, με … παραβιάσεις τις οποίες έκαναν … τουρκικά αεροσκάφη. 

 «Ακόμη ένας Έλληνας υπουργός έκανε δήλωση ότι σε περίπτωση θερμού επεισοδίου κερδισμένη θα είναι η Ελλάδα και χαμένη η Τουρκία. Αν ένας Υπουργός χώρας της Ε.Ε. μιλά για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο με τέτοιο τρόπο, αυτό είναι δείγμα πολιτικής αμυαλοσύνης.» είπε σε δηλώσεις του ο Τούρκος υπουργός  Ε. Ε Ομέρ Τσελίκ.

Ο Πάνος Καμμένος είχε στείλει αυστηρό μήνυμα στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου, από την Ικαρία, όπου παρακολούθησε χθες εντυπωσιακή στρατιωτική άσκηση.

  «Αν έχουν τα κότσια ας τολμήσουν να αμφισβητήσουν έστω και ένα χιλιοστό ελληνικού εδάφους . Θα τους τσακίσουμε…» τονίζει ο υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος

Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των ειδικών δυνάμεων η ενίσχυση Έβρου και νησιών

 

Πηγές του ΓΕΕΘΑ διαρρέουν ότι η ενίσχυση του Έβρου και των νησιών με 7.000 άνδρες, έχει ληφθεί εδώ και πολλούς μήνες, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Με αμερικάνικα σκάφη θα ενισχυθούν τα «βατράχια» του ΠΝ

Η Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών, τα γνωστά «βατράχια» του Πολεμικού μας Ναυτικού, ετοιμάζονται να ενισχυθούν με 4 μεταχειρισμένα ταχέα σκάφη MARK V, από τα αποθέματα του αμερικανικού Ναυτικού. Τα σκάφη αυτά χρησιμοποιούσαν οι Αμερικανοί Navy Seals.

Την ίδια στιγμή, μετά τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, η Άγκυρα οξύνει την κατάσταση στον Έβρο, καθώς σε έγγραφο των τουρκικών αρχών  που αποκάλυψαν «τα ΝΕΑ», με ημερομηνία 17 Μαρτίου, την ευθύνη για τα μικροσυμβάντα στην περιοχή των συνόρων θα την έχει πλέον η Στρατοχωροφυλακή του Ερντογάν και όχι ο Στρατός, όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα.

Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν κρατούμενοι στην Αδριανούπολη και η οικογένεια του Δημήτρη Κούκλατζη, έλαβε πρόσφατα από την ΑΕΚ μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, υπογεγραμμένη από τους παίκτες της και την ευχή "Σύντομα μαζί μας".

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top