Αποκάλυψη STAR: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ για την ένοπλη συμμορία και τα απανωτά χτυπήματα

Ληστείες σημειώθηκαν μέσα σε ένα μήνα σε Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Λαιμό και Κηφισιά

H αστυνομία είναι ιδιαίτερα προβληματισμένη για το «κουαρτέτο» των ένοπλων εισβολών σε σπίτια διαφορετικών περιοχών της Αττικής, τις τελευταίες μέρες, όπως μετέδωσε ο Γιάννης Σωτηρόπουλος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

Οι δράστες στις ληστείες που σημειώθηκαν μέσα σε ένα μήνα σε Γλυφάδα, Βουλιαγμένη, Λαιμό και Κηφισιά διακρίνονται για την αγριότητα και την αποφασιστικότητά τους. Μετά την επίθεση στην οικία του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη χτύπησαν και σε σπίτι γνωστής δικηγόρου στον Λαιμό.

Φαίνεται πως γνωρίζουν ότι σε αυτά τα σπίτια ενδέχεται να υπάρχουν μεγάλα χρηματικά ποσά ή κοσμήματα αξίας. Σε μία από τις τέσσερις περιπτώσεις η λεία ξεπέρασε τα 4 εκατ. ευρώ.

Το προφίλ των δραστών

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες είναι δύο ή τρεις. Φορούν μάσκες full face και γάντια. Μιλούν ελληνικά αλλά με ξενική προφορά και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως αυτή του 52χρονου επιχειρηματία, δε διστάζουν να πυροβολήσουν.

Τέλος, και στις 4 περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες των σπιτιών είτε δεν είχαν λάβει μέτρα προστασίας, είτε είχαν λάβει αλλά δεν ήταν ενεργοποιημένα, κάτι που φαίνεται πως γνώριζαν οι δράστες.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top