Αποκλειστικό Star: Νέα ντοκουμέντα με την Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει - Τα ευρήματα στο αυτοκίνητό της που προβληματίζουν

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση της 44χρονης μηέρας

Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από την Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Τα ντοκουμέντα ενισχύουν τους ισχυρισμούς της οικογένειας της ότι κάποιοι σκηνοθέτησαν την αυτοκτονία της.

Τα νέα ντοκουμέντα με την Ειρήνη Λαγούδη

 

Είναι η Ειρήνη Λαγούδη λίγο πριν πεθάνει. Χαμόγελα μπροστά στο φωτογραφικό φακό. Δείχνει ευτυχισμένη στο πλευρό των δικών της ανθρώπων.

Οι πόζες της σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν μια θλιμμένη γυναίκα. Και όμως λίγες ημέρες μετά βρήκε τραγικό θάνατο  μέσα στο μισοκαμμένο αυτοκίνητό της.

«Από την πρώτη στιγμή το τρόπος και μόνο της αυτοχειρίας οδήγησε όχι μόνο εμάς αλλά και όλο το πανελλήνιο στη διαμόρφωση της σκέψης ότι πρόκειται για δόλια ενέργεια, με την πάροδο του χρόνου και την πρόοδο των ερευνών που συγκλίνουν στο σενάριο της δολοφονίας», λέει ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας.

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη δηλώνει οργισμένος στο Star καθώς όπως λέει, αν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε του είχε αποκαλύψει την αλήθεια σήμερα η  άτυχη μητέρα θα ζούσε:

«Γιατί δεν πήγε αμέσως  το περιπολικό την Κυριακή  το απόγευμα στο σημείο  θανάτου όπως είχε την πληροφορία  η αστυνομία; Και άφησε να περάσουν 24 ώρες  ολόκληρες  και πήγε Δευτέρα απόγευμα;

Τι έχει κάνει με αυτούς τους μάρτυρες  που της είπαν ψέματα; Τίποτα; Μήπως κάποια σύλληψη; Να μας το διαρρεύσουν οι κύκλοι».

«Εγώ δεν θέλω να πω τίποτα για κανέναν και δεν θέκλω να αποδώσω τη ευθύνη οποιουδήποτε ανθρώπου αοπλό τυη  στιγμή που δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία. Απλά οι πηγές είναι οι ίδιες, οι οποίες διαρρέουν αυτά που διαρρέουν», λέει ο Κώστας Ζώης, δικηγόρος της οικογένειας της 44χρονης.

Τα ευρήματα στο αυτοκίνητο της Ειρήνης που προβληματίζουν

 

Τις επόμενες ημέρες οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη θα καταθέσουν τις εκθέσεις τους μετά την πραγματογνωμοσύνη στο αυτοκίνητό της . Προβληματισμό δημιουργεί το γεγονός ότι βρέθηκε αποτύπωμα σόλας παπουτσιού  που δείχνει ότι η 44χρονη προσπάθησε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο. Επίσης στο  πορτ μπακαζ υπάρχει σχοινί το οποίο δεν αναφέρεται σε καμία έκθεση. Η δικογραφία παραμένει στην ασφάλεια Αγρινίου καθώς δεν έχουν βρει ακόμα οι ιστολογικές εξετάσεις.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Παναγιώτη Στάθη εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top