Αναμένεται να καταθέσει νέα στοιχεία ο γαμπρός της όμορφης σεφ

Οι δικοί της άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Το πρωί της Δευτέρας ο γαμπρός της 38χρονης σεφ θα περάσει το κατώφλι της εισαγγελίας Βόλου για να καταθέσει νέα στοιχεία για τον θάνατο της Σόνιας Αρμακόλα. Της μητέρας των δύο παιδιών από το Δίστομο, η οποία εργαζόταν ως σεφ σε εστιατόριο της Σκιάθου. Οι δικοί της άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι η Σόνια έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και όχι ότι το χτύπημα στο κεφάλι προήλθε από πτώση από μηχανάκι.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ  ΓΑΜΠΡΟΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: «Δεν μπορεί σε μια έκθεση να γράφεις ότι δεν βρήκες ίχνη στο δρόμο, δεν βρήκα ίχνη στο μηχανάκι και να συμπεραίνεις στο τέλος ότι έγινε τροχαίο!»

ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΣΕΦ

Ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου του 2015 η 38χρονη πήγε με την παρέα της για βραδινό μπάνιο. Κατά τη διαδρομή τους προς τη παραλία, η σεφ έπεσε από το μηχανάκι. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν καλά, όμως λίγο αργότερα την μετέφεραν λιπόθυμη στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Οι τρεις φίλοι της και αυτόπτες μάρτυρες, πέφτουν σε αντιφάσεις, λένε οι συγγενείς της.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΓΚΛΑΒΕΝΟΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 38ΧΡΟΝΗΣ: «Αίτημα της οικογένειας είναι να γίνουν κατ΄ αντιπαράσταση εξέταση των μαρτύρων των οποίων εμπλέκονται στην υπόθεση και αναπαράσταση στον τόπο του ατυχήματος».

Η Σόνια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι έχει αιμάτωμα στο κεφάλι. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όμως άφησε την τελευταία της πνοή οκτώ ημέρες μετά. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή και τεχνικού σύμβουλου της οικογένειας Αρμακόλα: «Η εν λόγω σύγκρουση για να προκαλέσει κάταγμα στο κρανίου της θανούσης, θα πρέπει να ήταν σφοδρή και εμφανής, οπότε και θα γινόταν αντιληπτή από όλους του παρευρισκόμενους».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top