21χρονος φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του στα Γιάννενα

Θρήνος για το χαμό του από τους γονείς και τους φίλους του

21χρονος φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Γιάννενα το βράδυ της Δευτέρας, όταν βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του ένας 21χρονος φοιτητής.

Σύμφωνα με το epirustv όλα έγιναν στις 23:00 χθες το βράδυ στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Ιωάννινων, όπου ο νεαρός φοιτητής βρέθηκε απαγχονισμένος.

Ο πατέρας του 21χρονου τον καλούσε συνεχώς στο τηλέφωνο, όμως εκείνος δεν απαντούσε με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει αμέσως τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος. Εκείνος πήγε έξω από το σπίτι, άρχισε να χτυπά την πόρτα και όταν είδε ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση κάλεσε κλειδαρά για να μπει μέσα.

 Όταν άνοιξαν την πόρτα βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Ο 21χρονος ήταν κρεμασμένος στην κουζίνα με ένα σχοινί που είχε δέσει στον σωλήνα του απορροφητήρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η οικογένεια του φοιτητή, ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωάννινων, με τα πρώτα στοιχεία της νεκροψίας να δείχνουν αυτοχειρία.

Πάντως η αστυνομία μέχρι να ολοκληρωθεί η νεκροψία – νεκροτομή ερευνά όλα τα ενδεχόμενα και μέσα στη μέρα θα πάρει καταθέσεις από φίλους, συγγενείς και καθηγητές του 21χρονου φοιτητή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top