Έτσι εκτέλεσε σύζυγο, πεθερά και κόρη ο αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους

Το χρονικό του φονικού που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα

Νέα στοιχεία για το πώς δολοφόνησε τη σύζυγο, την πεθερά και την κόρη του μέσα στο σπίτι τους στους Αγίους Αναργύρους ο 47χρονος αστυνομικός έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πηγές από το τμήμα Ανθρωποκτονιών κάνουν λόγω για ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ενός εγκλήματος που συγκλονίζει.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτες καταγγελίες για τον αστυνομικό στους Αγίους Αναργύρους: «Την χτυπούσε και της ζητούσε χρήματα»

Σπαραγμός για τη μητέρα, τη γιαγιά και την εγγονή που σκότωσε ο αστυνομικός στους Αγίους Αναργύρους

Σκότωσε το αγγελούδι του και αυτοκτόνησε μιάμιση ώρα μετά – Σκηνικό τρόμου στο διαμέρισμα των Αγίων Αναργύρων

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομίας όλα ξεκίνησαν περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Ο 47χρονος αστυνομικός μόλις είχε επιστρέψει από το υπηρεσιακό του ταξίδι στα Ιωάννινα, όπου συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και είχε μαζί του όπως πάντα το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο αστυνομικός άρχισε να καυγαδίζει με τη σύζυγό του κατά πάσα πιθανότητα για το θέμα του σπιτιού που ο ίδιος ήθελε να τους το μεταβιβάσει η πεθερά του για να κάνει εκεί το ιατρείο της η σύζυγός του. Ακούγοντας τις φωνές, ανέβηκε στον δεύτερο όροφο η πεθερά του αστυνομικού.

Εξοργισμένος πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, καθώς δύο βολίδες βρέθηκαν καρφωμένες στους τοίχους και μετά έστρεψε το όπλο του εναντίον της συζύγου του και την πυροβόλησε τρεις φορές σχεδόν εξ επαφής στον θώρακα.

Βλέποντας την κόρη της να πέφτει νεκρή, η πεθερά τρέχει να σωθεί από τη μανία του, όμως ο αστυνομικός την κυνήγησε. Η γυναίκα βρέθηκε κοντά στην μπαλκονόπορτα και προσπάθησε να φωνάξει βοήθεια, αλλά δεν πρόλαβε. Το πτώμα της βρέθηκε κοντά στην μπαλκονόπορτα και σε απόσταση ενός μέτρου από την κόρη της. Η γυναίκα δέχθηκε δύο πυροβολισμούς στον θώρακα και στο κεφάλι.

Ο αστυνομικός αφού δολοφόνησε γυναίκα και πεθερά πήγε στην κρεβατοκάμαρα, όπου κοιμόταν η κόρη του, η οποία είχε ξυπνήσει από τη φασαρία. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών κοίμισε και πάλι το παιδί και στη συνέχεια έβαλε το όπλο στο κεφάλι του και το εκτέλεσε με μια σφαίρα στον κρόταφο. Το άτυχο κοριτσάκι έχει διαμπερές τραύμα με είσοδο από το αριστερό αυτί.

Επί μιάμιση ώρα καθόταν δίπλα στο νεκρό παιδί του και κατόπιν έδωσε τέλος και στη δική του ζωή με το ίδιο όπλο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top