Δολοφονική ενέδρα σε γνωστό ψυχίατρο του Ηρακλείου – Τον πυροβόλησαν έξω από το ιατρείο του

Γνωστοί οι δράστες στο θύμα

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, έξω από το ιατρείο του στο Ηράκλειο της Κρήτης ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος.

(Ο ψυχίατρος Δημήτρης Στριμπάκος)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος γιατρός βγήκε από το ιατρείο του που βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, δίπλα από τα νέα γραφεία της ΝΔ, όταν άγνωστοι τον πυροβόλησαν την ώρα που πήγαινε στο αυτοκίνητό του.

Ο γιατρός πρόλαβε να μπει μέσα στο όχημα, αλλά οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να μην τον αφήσουν ζωντανό. Έτσι ένας από αυτούς πήγε από τη δεξιά πλευρά του οχήματος και το έσπασε με έναν λοστό, με αποτέλεσμα τα θραύσματα από το τζάμι να τραυματίσουν τον 50χρονο στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία δύο ήταν οι άνδρες που χτύπησαν με λοστό το αυτοκίνητο του ψυχιάτρου, εκτιμάται όμως ότι υπάρχει και τρίτο άτομο που τους περίμενε στο όχημα διαφυγής.

Ευτυχώς, οι σφαίρες δεν βρήκαν τον στόχο τους, ενώ ο 50χρονος γιατρός κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και κατευθύνθηκε στη λεωφόρο Καλοκαιρινού έξω από ένα φαρμακείο, όπου ζήτησε τη βοήθεια του φαρμακοποιού.

Ο 50χρονος φέρεται να ζήτησε από τον ιδιοκτήτη και τους υπαλλήλους του φαρμακείου να καλέσουν την αστυνομία, ενώ τους είπε ότι γνωρίζει ποιοι είναι οι δράστες και ότι έχει ενημερώσει εδώ και καιρό τον εισαγγελέα, καθώς δεχόταν απειλές.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον ψυχίατρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, τους οποίους ο Δημήτρης Στριμπάκος κατονόμασε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top