Αποκλειστικό STAR: Πήγαν να απαγάγουν κοριτσάκι έξω από δημοτικό σχολείο

Μαρτυρία ντοκουμέντο: Φορούσαν μάσκες των Anonymous

Τρομοκρατημένοι είναι γονείς και μαθητές στην περιοχή της Κερατέας, μετά τη σοβαρή καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ενός μικρού κοριτσιού έξω από δημοτικό σχολείο της πόλης. Η κατάσταση αγγίζει τα όρια του πανικού καθώς δύο άνδρες που φορούσαν μαύρα ράσα και προσωπεία των Anonymous επιτέθηκαν σε μαθητές.

«Το κορίτσι καθόταν εδώ πέρα και σταματάει το αυτοκίνητο εδώ απ' έξω, σ' αυτό το μέρος. Δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο καθόλου, άνοιξε το παράθυρο του αυτοκινήτου και του είπε ότι έχουμε εντολή από τη μαμά να σε πάμε στο σπίτι, έλα να σε πάμε στο σπίτι» είπε αποκλειστικά στο STAR αυτόπτης μάρτυρας.

Η απόπειρα αρπαγής έγινε μέρα μεσημέρι μόλις λίγα μέτρα από την πόρτα του σχολείου. Το παιδί, ένα 11χρονο κορίτσι καθόταν στην άκρη του δρόμου όταν το πλησίασε ο άγνωστος με το μαύρο αυτοκίνητο.

«Το αυτοκίνητο μαύρο το περιέγραψε και είχε σκούρα τζάμια, φιμέ τζάμια και δεν αναγνώρισε αυτόν που ήταν μέσα εκεί που την προσκάλεσε» περιέγραψε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Για την απόπειρα αρπαγής της ανήλικης μαθήτριας, ενημερώθηκε αμέσως η αστυνομία, αλλά και οι γονείς των παιδιών με επείγουσα ανακοίνωση του σχολείου.

Είχε προηγηθεί η επίθεση δύο ανδρών σε μια ομάδα παιδιών. Φορούσαν μαύρα ράσα και μάσκες των Anonymous.

«Ξαφνικά εκεί που παίζανε, αυτοί κυνήγησαν τα παιδιά, φώναζαν βοήθεια. Πήγε η αστυνομία αλλά αυτοί είχαν προλάβει να εξαφανιστούν» περιγράφει η μητέρα μαθητή.

Αυτά τα δύο σοβαρά περιστατικά όπως είναι επόμενο έχουν κατατρομοκρατήσει γονείς και μικρούς μαθητές.

«Τα μικρά της 1ης γυμνασίου έχουν  φοβηθεί. Φοβούνται να φύγουν από το σχολείο. Υπάρχει πανικός βλέπουν μαυροφορεμένους παντού» δηλώνει καθηγήτρια.

Δείτε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του STAR και του Βάιου Σύρρου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top