Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης - Στη δημοσιότητα νέα βίντεο με τη δράση του

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Την ώρα που ο κλοιός γύρω από τον φερόμενο Τζιχαντιστή της Αλεξανδρούπολης ολοένα και σφίγγει από τις διωκτικές αρχές, νέα βίντεο ντοκουμέντα έρχονται στην δημοσιότητα.

Όπως ισχυρίζεται o 32χρονος, πρόκειται για μάχες που έδωσε ως στρατιώτης του ελεύθερου Συριακού Στρατού, όπου σε μια από αυτές τραυματίστηκε.

Ο άντρας που τραυματίζεται από πυρά είναι ο 32χρονος φερόμενος ως Τζιχαντιστής. Ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια μάχη στην πόλη Τούφα της Συρίας όπου ο ίδιος  μαζί με άλλους αντάρτες του δημοκρατικού στρατού μάχονται το ΙΣΙΣ.

Σε άλλο βίντεο, φαίνεται  το πρόσωπό του όπου αν και τραυματίας  κάνει το σήμα πως είναι καλά.

Στο κινητό του βράθηκαν αυτές οι φωτογραφίες όπου οπλισμένος σαν αστακός φωτογραφίζεται, πιθανότατα στη Συρία, πριν φύγει για την Τουρκία.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως δεν πρόλαβε να διαγράψει τις φωτογραφίες από το κινητό του τηλέφωνο, όπως έκανε με τις συνομιλίες του.

Ερωτηματικά πάντως υπάρχουν και για την καταγγελία της συζύγου του που έκανε λόγο για ενδοοικογενειακή βία, και ότι ήταν τζιχαντιστής, αλλά τώρα το αρνείται.

Η σύζυγός του που βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας και φιλοξενείται από ΜΚΟ,  πιθανότατα να κληθεί και η ίδια να καταθέσει αύριο  στην Ανακρίτρια στην Αλεξανδρούπολη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top