Η Μίνα Αρναούτη ξαναχτυπά: «Σπίτια σας τώρα»

Νέα ανάρτηση μετά την απόφαση του Εισαγγελέα, ο οποίος έκρινε ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελίδης

Η Μίνα Αρναούτη ξαναχτυπά: «Σπίτια σας τώρα»

Με νέα ανάρτησή της στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη σχολίασε με καυστικό τρόπο την απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών να θέσει στο αρχείο την υπόθεση του τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, μετά από πολύμηνη έρευνα κατά την οποία προέκυψε ότι οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο τραγουδιστής.

Η Μίνα Αρναούτη, αναδημοσίευσε στη σελίδα της ανάρτηση με τίτλο «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη» και έγραψε:

«Σπίτια σας τώρα».

Δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό και λίγη ώρα αργότερα ανέβασε ένα κείμενο από το προσωπικό της blog με τίτλο «Η αλήθεια πρώτα βγαίνει και μετά λάμπει».

«Σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Ήρθε η λύτρωση για μένα που τόσο καιρό περίμενα! Ήρθε η δικαίωση μου!!! Έλεγα μόνο την αλήθεια, κατηγορήθηκα γι' αυτήν και αμφισβητήθηκα, θύμωσα, αντέδρασα, επιτέθηκα... αλλά είχα δίκιο! Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλους αυτούς που με στήριξαν στον μεγάλο αγώνα μου να σταθώ ξανά στα πόδια μου, συντετριμμένη από το θάνατο που ήρθε τόσο κοντά μου, αλλά κατάφερα να νικήσω, με την βοήθεια των γιατρών και την στήριξη κυρίως της γλυκιάς μου μανούλας, συγγενών και φίλων αλλά και αγνώστων που έγιναν φίλοι», έγραψε η Μίνα Αρναούτη και συνέχισε:

«Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου για την στήριξη του και την επιμονή του να αποδοθεί η δικαιοσύνη. Όσοι με γνώριζαν ήξεραν ότι δεν θα έλεγα ποτέ ψέματα για τίποτα. Για όσους δεν με ήξεραν ελπίζω να κατάλαβαν πως έπρεπε να περιμένουν το επίσημο πόρισμα. Η αλήθεια πρώτα βγαίνει και μετά λάμπει»!

Δηλώνει επίσης αδικημένη και κουρασμένη από την αδικία που βίωσε και σημειώνει ότι θα έκανε τα πάντα για να γυρίσει πίσω ο Παντελίδης.

«Θα μπορούσα να γράψω πολλά όμως θα πω μόνο ότι θα προσπαθήσω να τους συγχωρήσω έναν προς έναν. Δεν τους μισώ, μόνο νιώθω αδικημένη και κουρασμένη που ένιωσα όλη αυτή την αδικία την στιγμή που το μόνο που χρειαζόμουν ήταν δύναμη, τώρα που σηκώθηκα όμως θα κρατήσω μια θέση στη καρδιά μου για σένα πάντα, έγραψες ίσως το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και θα έχω το γέλιο σου να χαμογελάω κάθε φορά που το θυμάμαι. Λίγο είναι αυτό; Καλέ μου Παντελή αν γινόταν να πέρναγα ξανά όλο αυτόν τον Γολγοθά για να σε φέρω πίσω θα το έκανα. Εσύ μπορείς να ακούς τη φωνή της καρδιάς μου τώρα, έτσι νιώθω. Μερικές συγνώμες σήμερα θα βοηθούσαν στη συνέχεια της ζωής μου αλλά ίσως να μην έρθουν και ποτέ, εγώ πάντα θα ελπίζω.

Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και για την ανάγκη σας αυτή να μου εκφράσετε την συμπαράστασή σας ... Επήλθε η δικαίωση και πολύ μου πάει..! :) Οι βόμβες δεν έσκασαν ποτέ και οι αποκαλύψεις από τον κίτρινο τύπο έμειναν στις υποσχέσεις, μην τους διαβάζετε πια»,
κατέληξε. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top