H κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη τιμήθηκε με το Βραβείο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας για την προσφορά και το κοινωνικό της έργο

Από τον οργανισμό Hellenic Initiative

Ο οργανισμός "Hellenic Initiative", σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, απένειμε το Βραβείο Ελληνοαμερικανικής Ηγεσίας στην κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για την προσφορά της και το κοινωνικό της έργο.

Παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων της Ελληνικής Ομογένειας της Νέας Υόρκης, ο οργανισμός Hellenic Initiative απένειμε στην Πρέσβυ Καλής Θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα  Βαρδινογιάννη, το σημαντικό βραβείο “Hellenic American Leadership”, για το μακροχρόνιο κοινωνικό έργο που επιτελεί σε διεθνές επίπεδο, καθώς και για τον ηγετικό της ρόλο στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

(Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, George Stamas , Andrew N. Liveris)

Με βαθιά συγκίνηση, καθώς το βραβείο αυτό της απονεμήθηκε  στην καρδιά των Ηνωμένων Πολιτειών, από τους Έλληνες της Διασποράς, η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε για την τιμή και μίλησε από καρδιάς για την ελληνική ψυχή και τη δύναμη των Ελλήνων της Ομογένειας, που διαπρέπουν σε όλο τον κόσμο.

«Το όραμα της ΕΛΠΙΔΑΣ, για 30 συνεχή χρόνια, δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί να μετατρέψει “το αδύνατο σε δυνατό” για τα παιδιά. Και επιτυγχάνει στο στόχο της ακριβώς όπως έχετε επιτύχει τους δικούς σας» είπε, μεταξύ άλλων η κυρία Βαρδινογιάννη, που αφιέρωσε την τιμητική διάκριση στο σύζυγό της, κύριο Βαρδή Βαρδινογιάννη, και την οικογένειά τους.

Η εκδήλωση της "Ηellenic Initiative", με το 5ο ετήσιο επίσημο δείπνο στη Νέα Υόρκη, πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου.

(George Stamas , Andrew N. Liveris, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Σάκης Ρουβάς)

Το «παρών» έδωσαν η Πρόεδρος του Ιδρύματος "Robert F. Kennedy Human Rights", κυρία Kerry Kennedy, επιφανείς προσωπικότητες της Αμερικής και ηγετικά στελέχη της Ελληνικής Ομογένειας που διαπρέπουν εκεί.

H εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της Ελλάδας και της Αμερικής.

Βραβεύτηκε, επίσης, ο Όμιλος Libra Group, της οικογένειας Λογοθέτη, για τη συνεισφορά του στα βραβεία νεανικής επιχειρηματικότητας.

Η «Ελληνική Πρωτοβουλία» ιδρύθηκε το 2012 από εξέχοντα μέλη της Ελληνικής διασποράς, με πλούσια δράση σε πολλά μέρη του κόσμου, με σκοπό την ενίσχυση των Ελλήνων στη γενέτειρα που έχουν πληγεί από την κρίση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top