Ελπίδα για τη μάνα του Μάριου Παπαγεωργίου - Τα μάτια στραμμένα στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Βρέθηκαν υπολείμματα οστών σε εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι στη Δυτική Μάνη

Ελπίδες ότι ίσως  βρεθεί το σημείο που βρίσκεται θαμμένος ο Μάριος Παπαγεωργίου δίνει στην οικογένειά του η ανεύρεση των υπολειμμάτων οστών σε εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι στη Δυτική Μάνη. Την απάντηση αναμένεται να δώσουν τις επόμενες ημέρες τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την απαγωγή και δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου και η μητέρα ακόμη προσπαθεί  να μάθει πού βρίσκεται θαμμένο το παιδί της. Από την περασμένη Πέμπτη ζει στιγμές αγωνίας. Περιμένει τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων που θα δείξουν αν τα οστά που βρέθηκαν σε εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι στην περιοχή Λαγκάδα της Δυτικής Μάνης ανήκουν στον γιο της.

Για την υπόθεση έχουν κατηγορηθεί έξι άτομα. Κανείς όμως δεν αποκάλυψε ποτέ που βρίσκεται θαμμένος ο Μάριος.

Το χωριό του φερόμενου ως «εγκέφαλου» της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου βρίσκεται σε απόσταση περίπου 15 χιλιομέτρων από το εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι, όπου βρέθηκαν τα υπολείμματα των οστών. Αυτό κάνει τη μητέρα του άτυχου Μάριου να ελπίζει ότι ίσως μετά από 5 χρόνια βρεθεί το σημείο όπου έχει ταφεί ο γιος της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, ο βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν φίλος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση του 26χρονου είχε πάει στην περιοχή.

Η σύγκριση με γενετικό υλικό του Μάριου Παπαγεωργίου θα δώσει την απάντηση που όλοι περιμένουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top