Καλεσμένη στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ήταν η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, η υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Την περασμένη εβδομάδα, ο θείος του Μάριου πυροβόλησε στον αέρα, έξω από το Εφετείο της Αθήνας μπροστά στις κάμερες, αφήνοντας τους παρευρισκoμένους άφωνους!

Η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη, σχολιάζοντας το εν λόγω περιστατικό αναφέρει: «Είχα κάνει μια δήλωση στις κάμερες. Ήμουν δίπλα στον ξάδερφό μου όταν άρχισε να πυροβολεί. Ήταν τελείως ξαφνικό και αναπάντεχο. Η οργή που νιώθει τον οδήγησε σε κάτι τέτοιο, επειδή αγαπούσε πολύ τον Μάριο και τον βλέπει συνέχεια στον ύπνο του. Ήταν καθαρά δική του πρωτοβουλία. Φυσικά αυτό μας ξένισε και μας κοκκάλωσε όλους! Ο ξάδερφός μου, νιώθει αγανάκτηση καθώς οι δολοφόνοι του Μάριου μας εμπαίζουν και μας κοροϊδεύουν. Δεν ανοίγουν το στοματάκι τους το γλυκό να πουν πού τον έχουν θάψει, πού τον έχουν πετάξει. Αυτή η πράξη του από εμένα είναι τελείως καταδικαστέα. Ούτε ήθελα, ούτε θέλω τέτοια πράγματα. Τα όπλα δεν τα θέλω. Ούτε επιθυμώ να πάρω την εκδίκησή μου. Την εκδίκηση την έχω αφήσει στο Θεό. Δεν την έχω αφήσει στους ανθρώπους, αλλά από αγανάκτηση το παιδί έκανε ό,τι έκανε».

Στη συνέχεια προσθέτει με δάκρυα στα μάτια: «Ο ξάδερφός μου, δεν είναι πιστολέρο. Είναι ένα καλό παιδί, ένας καλός οικογενειάρχης με δύο παιδάκια που σπουδάζουν. Είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος.

Το όπλο δεν το είχε μαζί του μέσα στο Εφετείο. Η αδερφή μου που ήταν έξω κρατούσε το τσαντάκι του, χωρίς να ξέρει τι έχει μέσα.

Έχω ορκιστεί στο Θεό να βρω το παιδί μου όπου και αν είναι. Και ο Θεός μου το έχει υποσχεθεί πως θα με βοηθήσει. Θέλουμε να αναπαυτεί η ψυχούλα του, να έχουμε έναν τάφο να ανάβουμε το καντηλάκι του. Για μένα πλέον είναι θέμα ζωής να βρω το παιδί μου και να το θάψω»!

Tags: