Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά -Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας κοντινού καταστήματος

Φως στον θάνατο των δυο φοιτητών - Πρώτη ανάρτηση: 22-08-2017 13:36

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων, αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, από τον άδικο χαμό της 20χρονης Στέλλας και του 19χρονου Γιάννη, των δυο φοιτητών που σκοτώθηκαν έξω από το Πολυτεχνείο όταν παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος Γεωργιανός.

Ο οδηγός του μοιραίου Ι.Χ, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στους δυο φοιτητές, ενώ έκαναν περίπατο με τον σκύλο τους λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Οι πρώτες πληροφορίες από τους αυτόπτες μάρτυρες του δυστυχήματος που βρέθηκαν αμέσως στον τόπο της τραγωδίας, έκαναν λόγο για μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου με μηχανάκι, η οποία προκλήθηκε από αδέσποτο σκύλο που πετάχτηκε στη μέση του δρόμου αποσπώντας την προσοχή του οδηγού.

Ωστόσο όπως μεταδίδει το zarpanews, τα πράγματα έγιναν αλλιώς. Το κορίτσι μαζί με το σκυλάκι είχαν μπει μέσα στο 24ωρο μίνι μάρκετ  που βρίσκεται απέναντι από το Πολυτεχνείο, ενώ το αγόρι περίμενε απ’ έξω για να συνεχίσουν την βόλτα τους, η οποία τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο μόλις λίγα μέτρα πιο κάτω. Τα δύο παιδιά κινούταν πεζά στο πλάι του δρόμου -αφού δεν υπάρχει πεζοδρόμιο στο σημείο- με κατεύθυνση τα Κουνουπιδιανά, όταν, στα 100 μέτρα περίπου από την είσοδο του Πολυτεχνείου Κρήτης, έπεσε πάνω τους το αυτοκίνητο.

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος. Σε αυτό, φαίνονται 3 άνδρες που κάθονται δίπλα στο σημείο του δυστυχήματος και, όταν αντιλαμβάνονται τι συνέβη, τρέχουν προς τα εκεί.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top