Κατέπεσε αεροσκάφος της αερολέσχης Λάρισας - Καλούσαν τους επιβάτες στα κινητά, αλλά κανείς δεν το σήκωνε! ΦΩΤΟ

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης -Πρώτη ανάρτηση: 26-07-2017 22:39

Χάθηκε αεροσκάφος της αερολέσχης Λάρισας

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για τον εντοπισμό αεροσκάφους της αερολέσχης Λάρισας.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, στο αεροσκάφος (ελαφρού τύπου μονοκινητήριο) που χάθηκε από τα ραντάρ το βράδυ της Τετάρτης, επέβαιναν δύο άτομα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τους καλούσαν στα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά δεν απαντούσε κανείς. 

Το θρίλερ ξεκίνησε στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης, όταν το μονοκινητήριο έπρεπε να προσγειωθεί στην αερολέσχη Λάρισας και δεν προσγειώθηκε ποτέ… Τότε σήμανε αμέσως συναγερμός και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο επιβατών, ηλικίας γύρω στα 40. 

Έρευνες διεξάγονται τόσο από αέρος, όσο και από το έδαφος, ενώ οι περιοχές στις οποίες έχουν επικεντρωθεί είναι τα Δένδρα και Πλατανούλια.

Συναγερμός σήμανε και στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Τα οχήματα των ερευνών «χτενίζουν» την περιοχή, χρησιμοποιώντας μεγάλους προβολείς, ενώ στις έρευνες συνδράμουν και ελικόπτερα, όπως αναφέρει το larissa.net.gr. H Πυροσβεστική συμμετέχει στις έρευνες με 8 οχήματα και 18 άντρες.

 

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως -μάλλον- το μικρό αεροσκάφος κατέπεσε, καθώς ενεργοποιήθηκε το σύστημα beacon, το οποίο εκπέμπει σήμα σε περίπτωση πρόσκρουσης ή συντριβής. 

ΦΩΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΥ -  ΦΩΤΟ LARISSANET.GR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top