55χρονος ασελγούσε σε 14χρονη με την άδεια της μητέρας της! Σε παιδοψυχολόγο το κορίτσι

Στα χέρια της αστυνομίας η μάνα και ο φερόμενος δράστης

Στο νοσοκομείο της Κέρκυρας παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο, η ανήλικη σε βάρος της οποίας ασελγούσε επιχειρηματίας από το Βόλο και μάλιστα με την άδεια της μητέρας της. Αστυνομικοί συνέλαβαν τον επιχειρηματία και τη μητέρα της, η οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. Οι αρχές προσπαθούν να διερευνήσουν το ρόλο της μητέρας του κοριτσιού.

Δείτε επίσης: Φρίκη στην Κέρκυρα! Eπιχειρηματίας έκανε διακοπές με 14χρονη στην οποία ασελγούσε

Ο 55χρονος πήγε την Παρασκευή μαζί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στη Μέση Κέρκυρα και φέρεται να την εμφάνισε ως στενή συγγενή του. Εργαζόμενοι  άκουσαν το κορίτσι να φωνάζει στο δωμάτιο και ενημέρωσαν την αστυνομία. Άνδρες της ασφάλειας συνέλαβαν τον επιχειρηματία στο λιμάνι, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει από το νησί με την 14χρονη.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες του Star TV υποστήριξε ότι δεν ολοκλήρωσε τις σχέσεις του με το κορίτσι. Προφανώς, ο επιχειρηματίας κρύβονταν πίσω από έναν φιλανθρωπικό μανδύα, γιατί η οικογένεια του κοριτσιού είναι πολυμελής με οικονομικά προβλήματα και ο 55χρονος φέρεται να έδινε χρήματα στη μητέρα της.

Η ανήλικη παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κορίτσι είναι σοκαρισμένο, ενώ πριν 2 χρόνια ο 55χρονος φέρεται να είχε ασελγήσει και στην αδελφή του, η οποία σήμερα είναι 18 ετών.

Η μητέρα της ανήλικης συνελήφθη στο Βόλο και οδηγήθηκε στην Κέρκυρα, προκειμένου να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και τον ανακριτή. Ο επιχειρηματίας αναμένεται να απολογηθεί αύριο Τετάρτη στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top