ΚΛΑΙΕΙ όλη η Ελλάδα για τον 11χρονο Μάριο! Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του μικρού μαθητή

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον πιστολέρο που του έκοψε τόσο άδικα το νήμα της ζωής

Ανείπωτος πόνος στην κηδεία του μικρού μαθητή

Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές και δάσκαλοι στον 11χρονο Μάριο που έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και άδικα όταν αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο κεφάλι του την ώρα που έπαιζε στο προαύλιο του σχολείου του, κατά τη διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι γέμισε κόσμο. Γνωστοί, αλλά και άγνωστοι που συγκλονίστηκαν από το θάνατο του μικρού μαθητή, πήγαν εκεί για να του πουν το τελευταίο αντίο και να ευχηθούν να είναι το τελευταίο θύμα της ασύδοτης κατάστασης που επικρατεί τόσο στο Μενίδι, όσο και σε ολόκληρη της Δυτική Αττική.

Το άψυχο κορμάκι του, τοποθετήθηκε σε ένα λευκό φέρετρο και δίπλα του η μητέρα του, απαρηγόρητη και σε κατάσταση σοκ σπάραζε για το χαμό του παιδιού της.

Κόσμος ντυμένος στα μαύρα, βουβός, ανήμπορος να αρθρώσει έστω μια κουβέντα παρηγοριάς σε αυτούς τους γονείς που είδαν το παιδί τους να ξεψυχά μπροστά στα μάτια τους, μέσα στο σχολείο του.

Όλη τη νύχτα συγγενείς και φίλοι προσπαθούσαν να παρηγορήσουν και να σταθούν στο πλευρό του πατέρα και της μητέρας του Μάριου, ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά τους για να τους στηρίξουν.

Μετά την κηδεία, δάσκαλοι, μαθητές και γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, όπου η μοιραία σφαίρα βρήκε και σκότωσε τον Μάριο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top