Ξεχειλίζει η ΟΡΓΗ των κατοίκων στο Μενίδι- "Όμηροι" της εγκληματικότητας

Πανδαιμόνιο στο δημοτικό συμβούλιο

Πανδαιμόνιο στο δημοτικό συμβούλιο στο Μενίδι. Ο άδικος θάνατος του μικρού Μάριου, μέσα στη σχολική αυλή, από αδέσποτη σφαίρα, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους κατοίκους της περιοχής, που βιώνουν καθημερινά άγριες καταστάσεις.

Οι κάτοικοι «μπούκαραν» στο δημοτικό συμβούλιο, μην αντέχοντας να ζουν καθημερινά με το φόβο, αφού η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει χτυπήσει κόκκινο.

Το δημοτικό συμβούλιο διακόπηκε και οι κάτοικοι πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να το αποκλείσουν.

«Η εγκληματικότητα εδώ έχει φτάσει στο απροχώρητο!» λέει στην κάμερα του Star ο επικεφαλής κατά της εγκληματικότητας του Δήμου Αχαρνών, κ. Γ. Κουλόγιαννης. «Δεν μπορούμε να ζούμε με τον φόβο!».

Το να πέφτουν αδέσποτες σφαίρες δεν είναι άγνωστο σενάριο για τους κατοίκους της περιοχής. «Αυτό συμβαίνει σε καθημερινή βάση κι ενίοτε κρατά 3-4 μέρες, όταν οι άνθρωποι αυτοί γλεντάνε, γιατί μεθούν και πυροβολούν. Είναι απλά τα πράγματα».

«Δεν έχουμε μόνο εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Έχουμε παραβατική συμπεριφορά σε όλα τα πλαίσια, έχουμε ανθρώπους που έρχονται στα σκαλιά μας, στις πόρτες μας, στις αυλές μας, κι απειλούν παιδιά κι ενήλικες».

Ο Δήμος Αχαρνών, όπως εξηγεί ο κ. Κουλόγιαννης, γνωστοποίησε το πρόβλημα στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης. «Εισπράξαμε αδιαφορία» καταγγέλλει. «Τα υπουργεία αυτά πρέπει να πάρουν τις ευθύνες επάνω τους! Εδώ και 5 χρόνια τους λέμε το πρόβλημα, το έχουν συνειδητοποιήσει! Δεν κάνουν τίποτα!».

 

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top