ΜΟΝΟ στο STAR ο ιδιοκτήτης του Swingers κλαμπ στον Πειραιά-Γίνονταν ανταλαγγές συντρόφων

Τι λέει για τις κατηγορίες ότι γίνονταν όργια

Στην εκπομπή Αλήθειες με την Ζήνα μίλησε ο ιδιοκτήτης του κλαμπ…. για swingers στον Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές εισέβαλαν σε αυτό και συνέλαβαν τον 48χρονο, καθώς κατηγορείται για διευκόλυνση ακολασίας άλλων και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Μαζί του συνελήφθησαν και 3 υπάλληλοι, που κατηγορούνται για στέρηση πιστοποιητικού υγείας. Σε βάρος τους συντάχθηκαν επίσης Εκθέσεις Αρχής για στέρηση άδειας εργασίας. Οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πρόκειται για κλαμπ που διαθέτει 8 ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, χαμηλού φωτισμού, ξεχωριστά από τον υπόλοιπο χώρο. Εκεί, οι πελάτες μπορούσαν να συνευρίσκονται ερωτικά με γυναίκες. Οι πελάτες αυτοί, σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, είναι υπεράνω πάσης υποψίας και φορούσαν μάσκες προσώπου και μανδύες, όπως και οι εργαζόμενοι.

«Την Παρασκευή μπήκε η αστυνομία για έναν έλεγχο. Δυο υπάλληλοι δεν είχαν βιβλιάριο υγείας (μια γκαρσόνα και ο ταμίας). Είχα τρεις κάμερες έξω από το μαγαζί.

Βρήκαν ζευγάρια τα οποία φιλιούνταν… Το μαγαζί στο εσωτερικό του δεν έχει κάμερες.

Στο μαγαζί δεν γίνεται ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Απλά ζευγάρια γνωρίζουν άλλα ζευγάρια και μετά μπορεί να πάνε σε ξενοδοχεία ή στα σπίτια τους. Δεν υπάρχουν κρεβάτια αλλά καναπέδες.

Στα πάρτι έχουν έρθει και διάσημοι ενώ κατά 80% τα ζευγάρια που έρχονται είναι παντρεμένα.

Στις 27 του μήνα θα έρθουν 350 ζευγάρια με κρουαζιερόπλοιο για το μαγαζί μας», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top