Ανατροπή λεωφορείου με ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ μαθητές στις Σέρρες-ΦΩΤΟ και VIDEO

Οδηγός νταλίκας έκλεισε το δρόμο και προκάλεσε το ατύχημα-Αναζητείται γιατί αμέσως μετά διέφυγε / Πρώτη ανάρτηση: 26-05-2017 09:52

Τουριστικό λεωφορείο με μαθητές δημοτικού σχολείου από το χωριό Βαμβακόφυτο των Σερρών που πήγαιναν εκδρομή στην Αλεξανδρούπολη εξετράπη και ανετράπη στις 9 το πρωί στην Επαρχιακή Οδό Σερρών - Καβάλας.

Από την ανατροπή του τουριστικού λεωφορείου τραυματίστηκαν ελαφρά 14 άτομα, 5 ενήλικες και 9 μαθητές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν  με ασθενοφόρο στα νοσοκομεία της Δράμας, Σερρών και Καβάλας. Μόνο ένας μαθητής έχει κάταγμα άνω άκρου.

Ο Δήμαρχος Αμφίπολης Κώστας Μελίτος, είπε στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου: «Είχαν Άγιο οι μαθητές και οι καθηγητές. Θα μπορούσαμε να έχουμε θρηνήσει θύματα. Αυτό το κομμάτι όμως ανάμεσα στο δήμο Αμφίπολης και στο δήμος Νέας Ζίχνης, είναι κακό αφού έχουν γίνει πολλά ατυχήματα. Το οδόστρωμα είναι καλό αλλά ο δρόμος είναι στενός»!

Σύμφωνα με την αστυνομία, το λεωφορείο κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του προς τη δεξιά πλευρά του δρόμου και ανετράπη στο 39ο χμλ της Επ. Οδ. Σερρών - Καβάλας, κοντά στο χωριό Αγγίστα.

Πληροφορίες από μάρτυρες αναφέρουν ότι φορτηγό εμπόδισε την πορεία του λεωφορείου, το οποίο στη συνέχεια ανετράπη. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι το λεωφορείο σύρθηκε για κάποια μέτρα στην άσφαλτο. 

Στο σημείο έσπευσαν και οχήματα της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των μαθητών. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, τα περισσότερα παιδιά βγήκαν από το λεωφορείο μόνα τους και μόνο 2-3 βοήθησαν οι πυροσβέστες για να απεγκλωβιστούν.

ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, αναφέρουν πως αιτία του ατυχήματος ήταν ένας ασυνείδητος οδηγός ο οποίος έκλεισε το δρόμο στο σχολικό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.

Αμέσως μετά, ανέπτυξε ταχύτητα , έφυγε από το σημείο του ατυχήματος και αναζητείται.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top