Το πιστοποιητικό τυφλότητας παρέδωσε στον ανακριτή ο πατέρας του «τυφλού» βιαστή της Δάφνης

Ο 52χρονος βλέπει πεντακάθαρα έως τα 20 εκατοστά

Το πιστοποιητικό τυφλότητας παρέδωσε στον ανακριτή ο πατέρας του κατηγορούμενου για το βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα αν το έγγραφο είναι γνήσιο, ενώ ο φερόμενος δράστης εξετάστηκε από γιατρούς στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οφθαλμίατροι εξέτασαν τον Παναγιώτη Κοντζιλέλο στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσαν ότι ως τα 20 εκατοστά η όραση του είναι ικανοποιητική. Από αυτή την απόσταση και μετά όμως η κεντρική του όραση εξασθενεί σταδιακά με παρόμοιο τρόπο όπως ένα αντικείμενο που βυθίζεται στη θάλασσα εξαιτίας αλλοίωσης του βυθού της κεντρικής περιοχής. Ο πατέρας του κατηγορούμενου κατέθεσε στον ανακριτή, στον οποίο παρέδωσε και το πιστοποιητικό που δείχνει ότι γιός του, αντιμετωπίζει προβλήματα με την όραση του.

Είναι η πρώτη κίνηση της υπεράσπισης που δρομολογεί το επικείμενο αίτημα του Παναγιώτη Κοντζιλέλου να αποφυλακιστεί για λόγους υγείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να κατατεθούν στον ανακριτή δυο ακόμα έγγραφα ενώ εκκρεμεί και το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για τη γνησιότητα του επίμαχου πιστοποιητικού.

Νοσηλεύτρια που επισκεπτόταν τον κατηγορούμενο στο σπίτι για να του προσφέρει βοήθεια αποκάλυψε στο Star ότι η ίδια είχε την αίσθηση ότι ο 52χρονος έβλεπε και μάλιστα καλά.

Η ίδια, δήλωσε στο Star:

«Όχι μόνο νοσηλευτής να είσαι οτιδήποτε,  καταλαβαίνεις ότι ο άνθρωπος αυτός βλέπει κανονικά. Καταρχάς φαίνεται ένας άνθρωπος όταν δεν βλέπει… έτσι; Εκείνος και τα φάρμακα του διάβαζε… τα κουτιά συγκεκριμένα και δεν είχε θέμα. Φαίνεται σας λέω όταν ένας άνθρωπος είναι τυφλός… δεν βλέπει». 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top