Φόρεσε λευκό συνολάκι, τζάμπα όμως περίμενε η Σταμάτη! Δεν αποφυλακίστηκε ο Άκης-Δεν έβρισκαν το διαβατήριο του

Τι είπε ο συνήγορος του Τσοχατζόπουλου, κύριος Γιάννης Παγορόπουλος στο star.gr

Άκης Τσοχατζόπουλος Βίκυ Σταμάτη

Ακόμη μια…  πίκρα πήρε σήμερα Τρίτη η Βίκυ Σταμάτη. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου πήγε όλο χαρά στις φυλακές του Κορυδαλλού, ντυμένη αθλητικά και με μαύρο γυαλί ηλίου γνωστού οίκου, για να πάρει τον αγαπημένο της, ο οποίος ήταν να αποφυλακιστεί, μάταια όμως… Ο πρώην υπουργός δεν βγήκε ούτε σήμερα από τη φυλακή, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν τα χρήματα για την εγγύηση.  

Μπορεί η πλευρά του Άκη Τσοχατζόπουλου να κατάφερε να βρει τις 200.000 ευρώ που απαιτούνταν ως εγγύηση, ωστόσο σήμερα Τρίτη προέκυψε ακόμη ένα εμπόδιο που στέρησε την ελευθερία στον γνωστό πολιτικό. Το άλλοτε ισχυρό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αν και περίμενε πως και πως,  δεν πήγε στο σπίτι του, λόγω του…  διαβατηρίου του! 

Σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί στον κύριο Τσοχατζόπουλο, του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα, γι' αυτό και ο πρώην υπουργός έπρεπε να παραδώσει το διαβατήριό του. Ωστόσο, το διαβατήριο δεν ήταν στην κατοχή της οικογένειάς του, αφού οι αρχές το είχαν παρακρατήσει με παλαιότερη δικαστική απόφαση. 

Τι και αν οι συνήγοροι υπεράσπισης κατέβαλαν έναν "αγώνα δρόμου" για να το βρουν και να το παραδώσουν. Όπως είπε ο συνήγορος του πρώην υπουργού, Γιάννης Παγορόπουλοςη εισαγγελία έκλεισε, καθώς οι υπηρεσίες κλείνουν στις 3 το μεσημέρι και έτσι η αποφυλάκιση του κυρίου Τσοχατζόπουλου μετατίθεται για αύριο Τετάρτη 3 Μαΐου. «Το διαβατήριο το έχω στα χέρια μου και αύριο ο κύριος Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακιστεί», τόνισε ο γνωστός δικηγόρος στο star.gr. 

Η κυρία Σταμάτη, η οποία είχε πάει από νωρίς στις φυλακές Κορυδαλλού για να τον συνοδέψει στο σπίτι τους και στο παιδί τους,  ήταν σίγουρη πως ο εφιάλτης της φυλακής για την οικογένεια της θα τελείωνε σήμερα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους η σύζυγος του πρώην υπουργού δήλωσε  «πρέπει να ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες, όπως η εκκρεμότητα με το διαβατήριο και να πετύχουμε να είναι και η εισαγγελία ανοιχτή για να μπορέσει να δώσει το απόφυλακιστήριο και να εκτελέσει τις εντολές. Παίζουμε με το χρόνο πλέον, είναι θέμα χρόνου. Είναι όλα έτοιμα».

Σε ερωτήσεις για τον κύριο Τσοχατζόπουλο και «τι λέει ο πρώην υπουργός για τις εξελίξεις»,  η κυρία Σταμάτη είπε πως «ελπίζω να έχει τη δυνατότητα να σας τα πει και τα αναπτύξει ο ίδιος», ευχαριστώντας ιδιαίτερα τους δημοσιογράφους. 

«Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αυτό είναι πρωτοφανές», κατέληξε η κυρία Σταμάτη, η οποία όμως θα πρέπει να περιμένει ακόμη...  μια μέρα για να επιστρέψει ξανά ο σύζυγος της και πάλι στο σπίτι τους….

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top