Οι ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ από το ΤΡΟΧΑΙΟ στον Εύοσμο!4 νεαρά παιδιά νεκρά-Ένας χαροπαλεύει

17χρονος ο οδηγός-Πρώτη ανάρτηση: 28-03-2017 09:54

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα στον Εύοσμο με τέσσερις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Τα τέσσερα θύματα ανέσυραν νεκρά οι πυροσβέστες που κλήθηκαν για το τροχαίο, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης.

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 3:40 τα ξημερώματα, όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε νεαρά άτομα-υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο τοιχίο και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε περίφραξη, στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και προέκτασης Σμύρνης, πάνω από την περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.



Οι τέσσερις από τους πέντε επιβάτες έχασαν τη ζωή τους ενώ ο πέμπτος επιβάτης είναι ένας 17χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται πλέον στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όπως μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του Ant1, ο οδηγός του μοιραίου ΙΧ ήταν μόλις 17 ετών, ενώ είναι άγνωστο ακόμα εάν είχε δίπλωμα οδήγησης. Νεκρό επίσης είναι άλλο ένα άτομο 19 ετών και δύο ακόμη 17χρονοι.

Από τις εικόνες που μετέδωσε η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στην άσφαλτο φαίνονται ακόμη τα ίχνη από το φρενάρισμα. Δεν αποκλείεται, κάποιο αδέσποτο να πετάχτηκε στο δρόμο, αναγκάζοντας τον άπειρο οδηγό να χάσει τον έλεγχο.

Ήταν τέτοια η σφοδρότητα της σύγκρουσης που από την πρόσκρουση έχουν λυγίσει οι κολώνες φωτισμού που βρίσκονται στο σημείο όπου έπεσε το αυτοκίνητο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top