Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 10χρονη από τη Μεσσηνία που ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ από τον πατέρα της ενώ κοιμόταν

Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 10χρονη από τη Μεσσηνία

Στο χωριό της πολυαγαπημένης της μητέρας, την Καλογερόρραχη Μεσσηνίας, θα ταφεί σήμερα η 10χρονη Βαλεντίνη, που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, δευτερόλεπτα πριν εκείνος στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει, την περασμένη Παρασκευή στην Μεσσήνη.

Η Βαλεντίνη θα βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά της πολυαγαπημένης της μητέρας, αφού θα θαφτεί στον ίδιο τάφο με εκείνη και η φωτογραφία της θα μπει δίπλα σε εκείνη της μαμάς της, όπως είχε ζητήσει πριν λίγο καιρό από το θείο της.

Το απόγευμα του Σαββάτου κηδεύτηκε στο νεκροταφείο ο 59χρονος πατέρας του παιδιού και μετέπειτα αυτόχειρας, παρουσία λίγων γνωστών και φίλων, μιας και δεν είχε οικογένεια.

Όλοι πλέον λένε ότι ο πατέρας τους τελευταίους μήνες είχε αλλάξει πολύ. Λίγο τα οικονομικά προβλήματα, λίγο η κατάθλιψη που τον βασάνιζε μετά το χαμό της συζύγου του είχαν επιβαρύνει κατά πολύ την ψυχολογία του.

Είχε αρχίσει να χάνει βάρος και αυτό τον έκανε να πιστεύει ότι είναι βαριά άρρωστος. Επισκέφθηκε μάλιστα γιατρό, ο οποίος του είπε ότι δεν έχει τίποτα και όλα είναι ψυχολογικά.

Ο ίδιος πάλι δεν τον πίστεψε παρά το γεγονός ότι οι εξετάσεις του δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και θεωρούσε ότι σύντομα θα πεθάνει.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα όταν αποφάσισε να σταματήσει τα φάρμακα που έπαιρνε και τον κρατούσαν σε μια ισορροπία. Η ψυχολογική του κατάσταση μέρα με τη μέρα χειροτέρευε και τελικά η τραγωδία γράφτηκε το πρωί της Παρασκευής.

Ο 59χρονος λάτρευε την μονάκριβη κόρη του. Η εξάρτηση που είχε από το παιδί του, σε συνδυασμό με την εμμονή του ότι είναι βαριά άρρωστος, αλλά και τις προστριβές που είχε με τα αδέλφια της γυναίκας τους εκτιμούν στην αστυνομία ότι πιθανόν όπλισαν το χέρι του.

Το σχεδίαζε

Όλα τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος και τις μαρτυρίες που έχουν συλλεχθεί, οδηγούν τις αρχές στο συμπέρασμα ότι ο 59χρονος είχε σχεδιάσει την πράξη του και δεν ήταν απόφαση της στιγμής.
Φαίνεται, ότι με τον τρόπο του και την συμπεριφορά του, αλλά και από υπονοούμενα που άφηνε τον τελευταίο καιρό με όποιον μιλούσε, «αποκάλυπτε» τις αποφάσεις και τα τραγικά σχέδιά του. Το κακό είναι ότι κανείς από τον περίγυρό του, δεν το κατάλαβε…
 
Ιατροδικαστής 

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή κ. Νίκο Κωτακίδη, τοπαιδί πυροβολήθηκε στο κεφάλι από τον ίδιο του τον πατέρα και ενώ ακόμα κοιμόταν. Δεν πρόλαβε καν να ξυπνήσει και να αντιδράσει και γι’ αυτό βρέθηκε σε εμβρυακή στάση στο κρεβάτι του. Η βολή ήταν εξ επαφής και δεν υπήρξε καμία διασπορά από τα σκάγια.

Αμέσως, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα από την πρώτη βολή, ο 59χρονος έστρεψε το δίκαννο κάτω από το λαιμό και έδωσε τέλος στη ζωή του, ακριβώς δίπλα από το άψυχο κορμάκι του παιδιού του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top