ΕΜΠΛΟΚΗ με τους αγρότες στο λιμάνι του Πειραιά – «Μας σήκωσαν το μεσαίο δάχτυλο»

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Άρης Λάμπος

Εμπλοκή δημιουργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο λιμάνι του Πειραιά, όταν οι αγρότες της Κρήτης ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν επειδή νωρίτερα δύο συντοπίτες τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ.

«Δεν φεύγουμε από το λιμάνι, αν δεν έρθουν μαζί μας και οι συντοπίτες μας». Αυτό διεμήνυσαν οι αγρότες στο Star, ενώ ο εκπρόσωπος των αγροτών Κρήτης κύριος Ορφανουδάκης μίλησε στο Star και τόνισε ότι δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψουν.

Αναφερόμενος στα επεισόδια που προηγήθηκαν μεταξύ αγροτών και ματ, ο κύριος Ορφανουδάκης εξήγησε στην Μάρα Ζαχαρέα πως «μας προκάλεσαν. Με το που φτάσαμε στο υπουργείο, με εντολή κάποιων μας ψέκασαν με αέρια και μας πέταξαν φωτοβολίδες κρότου λάμψης. Αρνήθηκε ο αρμόδιος υπουργός να μας δεχτεί και μας χαρακτήρισε ακραίους και τραμπούκους. Τον έβαλε ο Τσίπρας να υπερασπίζεται τα συμφέροντα μας και αυτός (σς Αποστόλου) στρέφεται εναντίον μας με μένος και μίσος».

«Οι υπάλληλοι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης μας σήκωσαν το μεσαίο δάχτυλο», κατήγγειλε ο κύριος Ορφανουδάκης σε άλλο σημείο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Δεν παρέλαβε το υπόμνημα μας ο υπουργός και δεν δέχτηκε να μας συναντήσει! Το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής, οι ελληνοποιήσεις προϊόντων είναι τα προβλήματα μας», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Φεύγουμε από την Αθήνα με το κεφάλι ψηλά. Είμαστε ενωμένοι. Δεν είναι ευπρόσδεκτοι οι πολιτικοί στην Κρήτη», τόνισε ο κύριος Ορφανουδάκης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top