Οι αγρότες κρέμασαν ροζ εσώρουχο κοντά στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ - «Μόνο αυτό δεν πήρατε»

Την Τετάρτη στα πλαίσια των διαδηλώσεων τους εναντίον της κυβέρνησης

Αισθησιακή χροιά στις διαδηλώσεις τους έδωσαν την Τετάρτη οι αγρότες, κρεμώντας ένα ροζ εσώρουχο δίπλα από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αγρότες που διαμαρτύρονται για το φορολογικό και το ασφαλιστικό, κρέμασαν το ροζ εσώρουχο σε ένα κλαδί δέντρου και έγραψαν πάνω του το σύνθημα: «Μόνο αυτό δεν πήρατε».

Και μπορεί το χρωματιστό εσώρουχο να προκάλεσε γέλιο, ωστόσο τα επεισόδια που έγιναν έξω από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης είναι μόνο για κλάματα!

Οι αγρότες έγιναν πυρ και μανία, όταν είδαν τον φραγμό της αστυνομίας με τις κλούβες μπροστά στην είσοδο του υπουργείου, όσο περίμεναν απάντηση για το αν θα συναντήσουν ή όχι τον υπουργό.

Στη θέα των οχημάτων της αστυνομίας, οι περίπου 1.000 αγρότες άρχισαν να φωνάζουν, έβαλαν φωτιά σε έναν κάδο σκουπιδιών κι επιτέθηκαν στις κλούβες με τους αστυνομικούς, οι οποίοι και τους απώθησαν με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων. Οι αγρότες δήλωσαν ρητά ότι θα δούμε κι άλλες εικόνες αν δεν καταφέρουν να συναντηθούν με τον υπουργό.

Οι αγρότες, με τις μαγκούρες, τα ρόπαλα και τις σημαίες τους άρχισαν να χτυπούν τις κλούβες της αστυνομίας, απαιτώντας να αποχωρήσουν και να "σπάσουν" το φράγμα που είχε δημιουργηθεί. "Δεν μας δίνουν την απάντηση για το απλούστατο και μας ψεκάζουν με χημικά" φώναζαν οι Κρητικοί, αιτιολογώντας την αντίδρασή τους. "Έχουν προκαλέσει τον κόσμο! Δεν τήρησαν όσα υποσχέθηκαν! Ψεκάζουν! Ο κόσμος να βγάλει τα συμπεράσματά του! Αυτή είναι η συμπεριφορά της ελληνικής αστυνομίας" έλεγαν..

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top