ΘΡΗΝΟΣ για τον αγωνιστή της ΕΛ.ΑΣ Θανάση Κατερινόπουλο-Λαχταρούσε την άνοιξη και έχασε ΞΑΦΝΙΚΑ τον 34χρονο γιο του

Χαμός στα social media - Πέφτουν βροχή τα συλληπητήρια μηνύματα

Κατερινόπουλος ΕΛΑΣ σοκ

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε η είδηση του ξαφνικού θανάτου του γιου, του εν αποστρατεία αξιωματικού της ΕΛΑΣ Θανάση Κατερινόπουλου, ο οποίος είναι γνωστός στο κοινό για τις συχνές εμφανίσεις του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νώντας Κατερινόπουλος, δεν ξύπνησε για να υποδεχθεί την πρώτη μέρα της άνοιξης… Πέθανε στον ύπνο του και τον βρήκε νεκρό στο κρεβάτι του, ο μικρότερος αδελφός του. Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Αστυνομικού Διευθυντή εν αποστρατεία, Θανάση Κατερινόπουλου.

Τραγική ειρωνεία; Ο πατέρας του νωρίτερα... καλημέριζε με την θετική ενέργεια που τον διακρίνει, τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, γράφοντας: «Μια ανοιξιάτικη καλημέρα σε όλες και όλους τους φίλους και με ευχή για καλό μήνα.  Ο χειμώνας επίσημα πέρασε, σήμερα ήρθε η Άνοιξη και εύχομαι να έρθουν και τα καλύτερα σε όλες και όλους μας».

Τελικά αντί για την άνοιξη, ο Μάρτιος έφερε... μεγάλο πένθος για την οικογένεια, που συντετριμμένη θα πει τις επόμενες ώρες, το τελευταίο αντίο στον άτυχο άνδρα.  

Στην σελίδα του Θανάση Κατερινόπουλου στο Facebook, πέφτουν "βροχή" τα συλλυπητήρια μηνύματα. Οι χιλιάδες διαδικτυακοί φίλοι του, του γράφουν λόγια παρηγοριάς για το μεγάλο κακό που βρήκε την οικογένεια του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top