Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Τρεις από τις τέσσερις σορούς του τραγικού τροχαίου ήταν απανθρακωμένες

Συγκλονίζουν στο star.gr οι περιγραφές των αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο του τροχαίου στη Θήβα

Τρεις από τις 4 σορούς του τροχαίου ήταν απανθρακωμένες

Άφωνη είναι όλη η Ελλάδα από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στο 83ο χλμ. της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας όταν η Porsche του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo, καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε ένα σταθμευμένο Honda Civic στο οποίο επέβαιναν μια 33χρονη μητέρα και το μόλις 3 ετών παιδί της.

Ανώτατη πηγή από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας δήλωσε στο star.gr ότι οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

«Όλοι αντίκρισαν μια κατάσταση απίστευτη. Αστυνομικοί και πυροσβέστες με εμπειρία στο σώμα δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους. Επρόκειτο για την απόλυτη καταστροφή. Αρκεί να σας πω ότι τρεις από τις τέσσερις σορούς ήταν απανθρακωμένες», ανέφερε.

Όσον αφορά στα αίτια που μπορεί να οδήγησαν στην τραγωδία αυτή, οι ίδιες πηγές δηλώνουν κατηγορηματικά ότι είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για την οποιαδήποτε εκτίμηση.

«Δεν υπάρχει περίπτωση αυτή τη στιγμή να καταλήξουμε στα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το θανατηφόρο τροχαίο», σημειώνουν.

Το σίγουρο είναι ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου στο τροχαίο και ότι για άγνωστο λόγο, ο οποίος και θα ερευνηθεί, ο οδηγός της Porsche έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι θα ερευνηθούν τα πάντα, τα ίχνη τροχοπέδησης, η πορεία που διήνυσε και από την έρευνα που θα γίνει θα μπορέσουν οι αρχές να αποκτήσουν μια εικόνα για την ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα.

Εκτιμούν ακόμα ότι το πόρισμα ενδέχεται να πάρει αρκετό καιρό να βγει, και σημειώνουν ότι θα αξιοποιηθούν όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία, όπως είναι το βίντεο που διέρρευσε στα μέσα, αλλά και πιθανόν άλλα βίντεο που τράβηξαν οι κάμερες της Νέας Οδού μερικά χιλιόμετρα πριν από το σημείο του τροχαίου.

Καταλήγουν τέλος λέγοντας ότι θα γίνει έρευνα και για το πώς διέρρευσε το βίντεο στα μέσα, αφού αποτελεί στοιχείο της δικογραφίας.

Της Ευαγγελίας Ντούρου

Email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top