Εθνική Ασφαλιστική: 24ωρη απεργία των εργαζομένων και πορεία με μαύρα μπαλόνια στο ΥΠΟΙΚ

Διαδηλώνουν απέναντι σε αυτούς που όπως λένε προσπαθούν να τους «ξεπουλήσουν»-Πρώτη ανάρτηση:23-02-2017 11:36

Πορεία προς το ΥΠΟΙΚ έκαναν οι εργαζόμενοι στην «Εθνική Ασφαλιστική», οι οποίοι αποφάσισαν 24ωρη απεργία για σήμερα, έπειτα από την έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων.

Στις 07:00 το πρωί της Πέμπης, όλοι οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του κεντρικού κτιρίου, ώστε να περιφρουρήσουν την είσοδο της εταιρίας. Κρατώντας μαύρα μπαλόνια, η πορεία τους ξεκίνησε από τη Λεωφόρο Συγγρού και κατευθύνθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, για να καταλήξει στα κεντρικά της ΕΤΕ.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ

«Όλοι μαζί, μαζί με τους συναδέλφους μέσω ICAP – που η Διοίκηση της Εταιρίας συνεχίζει να τους θεωρεί συναδέλφους δεύτερης κατηγορίας – θα διαδηλώσουμε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεπουλήσουν», αναφέρουν οι εργαζόμενοι της «Εθνικής Ασφαλιστικής», προσθέτοντας πως «ζητούμε τη συμπαράσταση όλων. Τη συμπαράσταση των συνταξιούχων συναδέλφων, που παρέδωσαν στα δικά μας χέρια την Εταιρία και επιθυμούν να τη δουν να μεγαλώνει και όχι να ξεπουλιέται.



Τη συμπαράσταση του παραγωγικού δικτύου που βιώνει μαζί μας την καθημερινότητα και την πίεση της δουλειάς.

Τη συμπαράσταση των γραμματέων ζωής που δίπλα μας αγωνίζονται για την εργασιακή τους ασφάλεια.

Τη συμπαράσταση φορέων και Συλλόγων που θέλουν να δηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα μας.



Τη συμπαράσταση του κάθε πολίτη που δεν θέλει να δει να ξεπουλιέται ακόμα μια κερδοφόρα ελληνική επιχείρηση.

Γιατί οι εργαζόμενοι της Εταιρίας μας δίνουν για άλλη μια φορά τον αγώνα της αξιοπρέπειας. Γιατί ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται...»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top