Νοσηλεύεται ο καθηγητής που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Πάντειο-Πληροφορίες STAR

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το περιστατικό

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr

Ποιό ήταν το έγκλημά του; Έκανε με ευγενικό τρόπο παρατήρηση σε τρεις νεαρούς, να μην γράφουν συνθήματα στον τοίχο του Ιδρύματος, και καταστρέφουν δημόσια περιουσία. Εκείνοι, του επιτέθηκαν. Είναι τόσο ανεγκέφαλοι, που δεν σκέφτηκαν καν, πως την αποκατάσταση των δημοσίων κτιρίων, την πληρώνουμε εμείς… οι φορολογούμενοι.

Όσοι βρέθηκαν μπροστά στην συμπλοκή ειδοποίησαν την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τον καθηγητή στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι πρυτανικές αρχές έχουν έρθει σε συνεννόηση με τις φοιτητικές παρατάξεις να μην γράφουν τα συνθήματα στους τοίχους, αλλά να διατηρούν καθαρό το ίδρυμα, κολλώντας ότι θέλουν με σελοτέιπ.

Σύμφωνα με την πρύτανη, οι νεαροί που επιτεθήκαν στον καθηγητή δεν ήταν φοιτητές .Η αστυνομία αναζητά τους δυο ακόμη δράστες.

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και  στην Μάρα Ζαχαρέα,  ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας «ο καθηγητής  θα νοσηλευτεί στο Ασκληπιείο για προληπτικούς λόγους. Υπεβλήθη σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Αν και αισθανόταν καλά στην υγεία του, επειδή το χτύπημα του είναι στο κεφάλι, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα 24ωρο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top