ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ στη δίκη της Χρυσής Αυγής! Μπουκάλια, δάκρυα και άσπρη σκόνη

Μέλη του κόμματος "σφάχτηκαν" με αντιεξουσιαστές μπροστά στη μητέρα του Παύλου Φύσσα

Πρωτοφανή επεισόδια έγιναν το πρωί της Τρίτης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, όταν ομάδα αντιεξουασιαστών μπήκε στην αίθουσα και παραλίγο να έρθει στα χέρια με μέλη του κόμματος, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr. Μπουκάλια εκσφενδονίστηκαν,πυροσβεστήρες άνοιξαν και το δικαστήριο μετατράπηκε σε αρένα. Η ένταση κορυφώθηκε όταν χρυσαυγίτης φέρεται να είπε προκλητικά στη μητέρα του Παύλου Φύσσα, «που είναι τώρα ο Παύλος;»  

Η Μάγδα Φύσσα εξοργισμένη, με το βλέμμα γεμάτο δάκρυα και θυμό συγκρατήθηκε από αστυνομικούς. Η οργή της ξεχείλιζε. Ένας από τους αστυνομικούς την χάιδεψε στο μάγουλο για να την ηρεμήσει.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας μάρτυρας στην υπόθεση για το στέκι «Αντίπνοια» που, σύμφωνα με τη δικογραφία, δέχτηκε επίθεση από χρυσαυγίτες το 2008, αρνήθηκε να ξεκινήσει την κατάθεση του, αν δεν επιτρεπόταν η είσοδος σε "συντρόφους" του αντιφασίστες, καθώς υπήρχαν άδεια έδρανα στην αίθουσα. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής που ήταν ήδη στην αίθουσα άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των αντιφασιστών κι εκείνοι εισέβαλαν στην αίθουσα.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με το δικαστήριο να διακόπτει τη συνεδρίαση. Οι δυο πλευρές απείχαν λίγα εκατοστά από το να συμπλακούν, όταν στην αίθουσα εισέβαλε μια διμοιρία των ΜΑΤ για να τους χωρίσει. Ένας πυροσβεστήρας άνοιξε και το Εφετείο γέμισε άσπρη σκόνη. Παντού επικράτησε χάος. Στο έδαφος υπήρχαν μέχρι και κηλίδες αίματος. 

Πάντως, το πρωί της Τρίτης προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς ένας από τους αστυνομικούς των ΜΑΤ που ήταν στο εφετείο φωτογραφήθηκε με μια συσκευή που παρέπεμπε σε κάμερα στο πέτο του. Τελικά, μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο απλώς για επαναφορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top