ΞΕΨΥΧΗΣΕ ο 6χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο στην Κηφισιά

Δεν τα κατάφερε το άτυχο παιδάκι

ΞΕΨΥΧΗΣΕ ο 6χρονος που έπεσε από τον 4ο όροφο στην Κηφισι

Το μεσημέρι της Κυριακής άφησε την τελευταία το πνοή στην Εντατική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων, ο 6χρονος που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στον τέταρτο όροφο στην οδό Ζηρίνη, στην Κηφισιά.

Ο μικρός ήταν μέσα στο διαμέρισμα μαζί με τους γονείς του και την 9χρονη αδερφή του. Για άγνωστο λόγο το πρωί του Σαββάτου βγήκε στο πίσω μπαλκόνι της πολυκατοικίας. Από την μια στιγμή στην άλλη το κακό έγινε και το παιδί βρέθηκε στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε γρήγορα η μητέρα η οποία και έσπευσε να κατέβει κάτω για να δει το παιδί, μαζί με μία γειτόνισσα και αμέσως κάλεσαν το ασθενοφόρο.

Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί διαπίστωσαν σε πρώτη φάση ότι είχε σπάσει τα πόδια του και είχε χτυπήματα στο θώρακα αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του. Αμέσως ο 6χρονος διασωληνώθηκε και μπήκε στο χειρουργείο.

Δυστυχώς όμως ο μικρούλης είχε χτυπήσει πολύ πιο σοβαρά και για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στην Εντατική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων όπου και απεβίωσε.

Υπενθυμίζεται ότι το ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε για τον μικρό το Σάββατο ανέφερε: «Διαπιστώθηκε σοβαρή πνευμονική θλάση και πνευμοθώρακας δεξιά. Κλινικώς κατάγματα των μηρών άμφω». Ο 6χρονος οδηγήθηκε το χειρουργείο, και κατά την χειρουργική επέμβαση, «διαπιστώθηκε κατακερματισμένος σπλήνας, ρήξη του ήπατος μονήρης, εκτεταμένο οπισθοπεριτοναϊκό αιμάτωμα. Εκτελέστηκε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος. Ακινητοποιήθηκαν τα κατάγματα και τοποθετήθηκαν σωλήνες μπιλάου άμφω».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top