Λίγα 24ώρα πριν πάει στην εκκλησία και τα νεκροταφεία για να τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου παιδιού της, η Αθηνά Παντελίδου πήρε χαρτί και στυλό και έγραψε ένα μήνυμα για τους θαυμαστές του Παντελή της…

Αν και για μια μάνα που χάνει το παιδί της ο χρόνος δεν είναι ποτέ γιατρός, αντιθέτως ο πόνος και η θλίψη γίνονται πιο έντονα κάθε μέρα που περνά για εκείνη, η Αθηνά Παντελίδου βρήκε το κουράγιο να γράψει δύο κουβέντες στον κόσμο, που λάτρεψε τον γιο της, που χάθηκε αναπάντεχα στις 18 Φεβρουαρίου 2016, σε τροχαίο δυστύχημα.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την συμπαράσταση στην οικογένεια μου...

Χωρίς εσάς δεν ξέρω αν θα μπορούσαμε να σταθούμε στα πόδια μας...

Σας ευχαριστώ πολύ και χρέος μας είναι να συνεχίσουμε το φιλανθρωπικό έργο του Παντελή μας...

Με αγάπη,

Παντελίδου Αθήνα»

Η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή εδώ και 12 μήνες ψάχνει να βρει απαντήσεις στα αμέτρητα «γιατί» που προέκυψαν μετά το θανάσιμο τροχαίο του γιου της.

Όπως έχουμε ήδη  μεταδώσει στο star.gr, η κυρία Παντελίδου κατέθεσε μηνύσεις εναντίον της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη, τις δύο γυναίκες που είδαν το τέλος του Παντελή, τις δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο μοιραίο τζιπ.

Πριν τις μηνύσεις, είχε προηγηθεί διαδικτυακή κόντρα μεταξύ της μητέρας του τραγουδιστή και της 31χρονης Μίνας. Αφορμή στάθηκε η γνωμάτευση των 3 τεχνικών συμβούλων της οικογένειας που αναφέρει πως ο τραγουδιστής ήταν συνοδηγός στο μοιραίο τζιπ κι όχι οδηγός.

Όνειρο της οικογένειας είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στη μνήμη του Παντελή, που θα βοηθάει ανθρώπους που το έχουν ανάγκη .

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΨΙΑ  ALPHA

Πηγή: ΑΥΤΟΨΙΑ
Tags: