ΟΡΓΗ έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής για τον 15χρονο Ρομά που βίασε και στραγγάλισε τον 6χρονο Σεζάλ

Οδηγήθηκε στον ανακριτή-Με βεντέτα απειλεί η μητέρα του θύματος

ΟΡΓΗ έξω από τα δικαστήρια  για τον 15χρονο Ρομά

Στο ανακριτή οδηγήθηκε την Παρασκευή ο 15χρονος κωφάλαλος Ρομά, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Κυριακής 22 Ιανουαρίου, βίασε άγρια και στη συνέχεια στραγγάλισε τον επίσης κωφό 6χρονο Σεζάλ Μεχμεταλή, παρατώντας το άψυχο κορμί του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι των γονιών του.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει, καθώς ο 6χρονος πέθανε μαρτυρικά.

ΟΡΓΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ

Οι γονείς του 6χρονου, πολλοί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας μαζεύτηκαν το πρωί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, με την οργή και τον θυμό να ξεχειλίζουν.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, έξω φρενών οι συγγενείς του ανήλικου, φώναζαν και ζητούσαν να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

Τραγική φιγούρα, η μητέρα του 6χρονου Σεζάλ, η οποία από την πρώτη στιγμή ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη, απειλώντας με βεντέτα αν δεν τον κλείσουν στη φυλακή ισόβια.

«Θα τον μαχαιρώσω» δήλωνε προ ημερών στην κάμερα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 15ΧΡΟΝΟ

Να σημειώσουμε, πως για τον 15χρονο Ρομά ορίστηκε, αυτεπάγγελτα από την εισαγγελική αρχή, δικηγόρος υπεράσπισης ενώ σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής, θα υπάρξει και ειδικός διερμηνέας, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είναι κωφάλαλος και ως εκ τούτου χρήζει ιδιαίτερης μεταχείρισης.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ

Ο κατηγορούμενος ονομάζεται Ισμαήλ Φερίτ, ζει στον οικισμό Αράτου Ροδόπης και προέρχεται από «διαλυμένη» οικογένεια, ενώ το τελευταίο διάστημα τον φιλοξενούσε στο Αλάν Κογιού η παντρεμένη αδερφή του Μπινάρ, η οποία μαζί με την οικογένειά της πλέον έχουν εξαφανιστεί.

Ο ίδιος έχει υπάρξει το προηγούμενο διάστημα  θύτης αλλά και θύμα σε δύο παραβατικές συμπεριφορές, οι οποίες έχουν τεθεί στο αρχείο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top