ΘΛΙΨΗ και ΑΗΔΙΑ στα δημόσια νοσοκομεία - Εικόνες φρίκης

Οπτικό υλικό της ΠΟΕΔΗΝ προκαλεί σοκ!

Θλίψη και αηδία προκαλεί το οπτικό υλικό, μέσα από τα δημόσια νοσοκομεία, που έδωσε η  ΠΟΕΔΗΝ στον Υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Κατσαρίδες που περπατούν ανενόχλητες στους θαλάμους και κρεβάτια χωρίς ιματισμό συνθέτουν το παζλ της ντροπής στο ΕΣΥ, που έχει αναδείξει το Star, με αλλεπάλληλα ρεπορτάζ.

Στο βίντεο διακρίνεται μια κατσαρίδα να περπατάει στο σημείο που λείπει μια λάμπα φθορίου, μέσα στο θάλαμο νοσηλείας ασθενών. Κάνει βόλτες και λίγο πιο δίπλα, είναι μια σακούλα με τα τρόφιμα και το νερό των συγγενών του ασθενούς. Αυτή η εικόνα προκαλεί αίσθηση και την κατέγραψε η ΠΟΕΔΗΝ για να δείξει το χάλι στα δημόσια νοσοκομεία.

Βλέπουμε, επίσης, χαλασμένα κρεβάτια, που μετά βίας στέκονται ακόμα όρθια.

Ο Έλληνας φορολογούμενος που θα νοσηλευτεί στο ΕΣΥ, έρχεται αντιμέτωπος, επίσης, με τις ελλείψεις σε ιματισμό. Ένας ασθενής κάλυψε αναγκαστικά το μαξιλάρι του με σεντόνια, αφού δεν υπάρχουν μαξιλαροθήκες στα δημόσια νοσοκομεία. Αυτά τα βίντεο παρέδωσαν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ στον Υπουργό Επικρατείας, Χριστόφορο Βερναρδάκη, για να τα δει από κοντά και να κρίνει αν τελικά δικαιούνται ένα ραντεβού με τον πρωθυπουργό.

Ένας νοσηλευτής, μιλώντας στην κάμερα του Star, είπε: «Τα νοσοκομεία δουλεύουν χάρη στο φιλότιμο των εργαζομένων. Αντί ο κύριος Πολάκης να μας δώσει τα εύσημα, μας κατηγορεί ότι δεν δουλεύουμε. Γι’ αυτό του τα δείχνουμε όλα αυτά, για να καταλάβει τι γίνεται!»

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top