Ήθελαν αίμα οι τρομοκράτες - Πατέρας 3 παιδιών ο άνδρας των ΜΑΤ που έφαγε τη σφαίρα

Πήγε να κάνει τη δουλειά του και έζησε από θαύμα /Πρώτη ανάρτηση: 10-01-2017 10:39

Πατέρας τριών παιδιών είναι ο 34χρονος αστυνομικός που σήμερα το πρωί δέχθηκε μία από τις σφαίρες του αγνώστου που επιτέθηκε σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, στις 06:18 το πρωί.

Ο νεαρός αστυνομικός μόλις είχε αναλάβει βάρδια, όταν άγνωστος πυροβόλησε σε ευθεία βολή.

Οι δύο σφαίρες διαπέρασαν το τζάμι της κλούβας χωρίς ευτυχώς να τραυματίσουν κανέναν, όμως ο 34χρονος αστυνομικός δεν ήταν τυχερός, αφού η τρίτη σφαίρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον αστυνομικό στον μηρό.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του star.gr η αντιτρομοκρατική εκτιμά ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει ανάληψη ευθύνης και ότι η επίθεση αυτή σχετίζεται με τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα.

ΕΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΣ

Η κατάσταση του αστυνομικού δεν είναι σοβαρή, καθώς έχει ένα επιφανειακό τραύμα. Η επίθεση ήταν εν ψυχρώ με στόχο δολοφονικό. Ο δράστης, πυροβόλησε με καλάσνικοφ σε ευθεία βολή από απόσταση περίπου 50 μέτρων. Τόσο απέχει η οδός Αραχώβης 57 όπου βρέθηκαν οι τρεις κάλυκες.

Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ

Τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική και προσπαθούν να δουν αν υπάρχει οπτικό υλικό από κάμερες σε καταστήματα της περιοχής, ή κάποια κρίσιμη μαρτυρία που να λέει αν ο δράστης ήταν δυο ή περισσότεροι.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες αν ακούστηκε κάποιος ήχος μηχανής.

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟ-ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΥΛΩΤΗ

Οι πυροβολισμοί, έπεσαν την ώρα που συνήθως γίνεται η αλλαγή των περιπολικών της Άμεσης Δράσης. Ο δράστης κρύφτηκε πίσω από τις κολόνες πυλωτής της πολυκατοικίας που του έδιναν κάλυψη.

Εκείνη την στιγμή, επικράτησε πανικός, καθώς οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συμβαίνει καθώς όλο αυτό διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Ο δράστης εκμεταλλευόμενος τον αιφνιδιασμό, κατάφερε να εξαφανιστεί κινούμενος προς την περιοχή των Εξαρχείων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top