Η κρίση , κρίση αλλά το BMW Group πουλάει

Οι καλύτερες πωλήσεις Ιουνίου και πρώτου εξάμηνου στην ιστορία του

Η κρίση , κρίση αλλά το   BMW Group πουλάει

Το BMW Group κατέγραψε τις καλύτερες πωλήσεις Ιουνίου στην ιστορία του με συνολικό αριθμό 232.620 οχημάτων, αύξηση 2,1% σε ένα χρόνο. Σε επίπεδα ρεκόρ κινήθηκαν και τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου με 5,0% αύξηση πωλήσεων και των τριών premium μαρκών του BMW Group - BMW, MINI και Rolls-Royce. Συνολικά έχουν παραδοθεί 1.220.819 οχήματα σε όλο τον κόσμο από την αρχή της χρονιάς.

Η μάρκα BMW πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα πρώτου εξαμήνου στην ιστορία της, ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο για πρώτη φορά τόσο νωρίς μέσα στη χρονιά. Οι παγκόσμιες πωλήσεις BMW ανήλθαν στις 1.038.030 μονάδες, αύξηση 5,2% σε σχέση με το ίδιο διάστημα πέρσι.

Ο Ιούνιος σηματοδότησε την άφιξη του MINI Cooper S E Countryman ALL4 στα καταστήματα των Εμπόρων. Πρόκειται για το ένατο ηλεκτρικό μοντέλο του BMW Group που διατίθεται σήμερα προς πώληση. Οι πωλήσεις MINI κατέγραψαν νέο ρεκόρ τον Ιούνιο με 39.443 παραδόσεις σε όλο τον κόσμο, αύξηση 3,0% συγκριτικά με τον ίδιο μήνα πέρσι.

Το πρώτο εξάμηνο του 2017, η μάρκα Rolls - Royce που εδρεύει στο Goodwood παρέδωσε 1.575 (-6,5%) αυτοκίνητα στους αγοραστές τους.

Η BMW Motorrad κατέγραψε τον καλύτερο Ιούνιο στην ιστορία της με συνολικές παραδόσεις 17.260 μοτοσικλετών και maxi-scooters, αύξηση 15,1% έναντι του ίδιου μήνα πέρσι. Οι τιμές αντιπροσωπεύουν ρεκόρ πρώτου εξαμήνου για τη BMW Motorrad, με συνολικές πωλήσεις 88.389 μονάδων, άνοδος 9,5% σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top