Οι απίστευτοι διάλογοι του κυκλώματος κοκαΐνης με τους celebrities του Κολωνακίου: Η «κρεμούλα», το «κοκορέτσι» και οι κώδικες

Εμπλέκονται παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα και επιχειρηματίες

Κολωνάκι: Οι διάλογοι του κυκλώματος της κοκαϊνης

«Τρέμουν» πολλοί celebrities της ελληνικής showbiz μετά τη βόμβα μεγατόνων που έσκασε στο Κολωνάκι, με αφορμή την αποκάλυψη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκονται πολύ γνωστά ονόματα παρουσιαστών, μοντέλων, ηθοποιών και επιχειρηματιών.

Τον Μάιο αναμένεται να κάτσουν στο σκαμνί συνολικά 27 εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, ανάμεσά στους οποίους βρίσκεται ένας γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πασίγνωστου εστιατορίου στο Κολωνάκι, γνωστή ηθοποιός που εδώ και δεκαετίες αναστατώνει με το πέρασμά της, ο γιος της, με καριέρα στο χώρο της εστίασης, καθώς κι ένας παρουσιαστής πρωινής εκπομπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παρουσιαστές, ηθοποιοί και μοντέλα σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - Τρέμουν οι επώνυμοι από τις αποκαλύψεις

Η παρέα άρχισε να δρα το 2013, όταν ο 53χρονος επιχειρηματίας έγινε μέτοχος στο γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου. Από τότε άρχισαν να γίνονται περίεργες κρατήσεις και πασίγνωστα ονόματα της showbiz να συρρέουν στο εστιατόριο, όχι όμως για το φαγητό, αλλά για την κοκαΐνη η διακίνηση της οποίας γινόταν στο υπόγειο, δίπλα από τις τουαλέτες, με το κόστος της να ανέρχεται στα… 100 ευρώ το γραμμάριο.

 

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ – Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ… ΤΣΙΓΑΡΑ

 

Πασίγνωστος ηθοποιός ήταν από τους καλύτερους πελάτες του επιχειρηματία της κόκας.

Ο σούπερ – κοριός έχει καταγράψει συνομιλία του με τον 53χρονο όπου οι δυο τους έχουν φτιάξει ένα δικό τους κώδικα συνεννόησης με λέξεις… «κλειδιά» ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί:

Ηθοποιός: «Έλα φιλαράκι θα περάσω το βράδυ να πιω ένα ποτάκι θα είσαι εκεί;»

53χρονος: «ναι φίλε μου στο μαγαζί θα είμαι θες κάτι;»

Ηθοποιός: «…ναι φίλε θέλω δυο πακέτα τσιγάρα ξέρεις»

53χρονος: «ΟΚ, πέρνα να πιεις το ποτό και θα τα πούμε… έτοιμος θα είσαι»

 

OI «ΑΓΡΟΤΕΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 

Οι κινητοποιήσεις που είχαν πραγματοποιήσει οι αγρότες, είχαν ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί το… Κολωνάκι. Πώς; Έκλεισαν οι δρόμοι το «εμπόρευμα» καθυστερούσε και υπήρχαν διαμαρτυρίες.

Δείτε για παράδειγμα τον παρακάτω διάλογο πελάτη με τον 53χρονο επιχειρηματία:

Πελάτης: «Γιατί αργούμε έτσι ρε φίλε; Τι γίνεται;»

53χρονος: «Δε φταίω εγώ ρε φίλε, δεν βλέπεις τις γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματα»

Πελάτης: «…και τι θα κάνουμε εμείς ρε φίλε; Πώς θα την βγάλουμε;»

53χρονος: «Το ξέρω φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει»

Πελάτης: «…τόση καθυστέρηση ρε φίλε; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Δηλαδή άμα οι αγρότες καθίσουν στις Εθνικές για κάνα δυο μήνες, τι θα κάνουμε; Μήπως έχεις ρε, κανένα άλλο πρόβλημα;»

53χρονος: «…όχι αγορίνα μου τι λόγια είναι αυτά που λες; Κανε λίγο υπομονή και όλα θα τα κανονίσουμε. Όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα, δεν είσαι μόνο εσύ».

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ «ΣΚΑΡΤΟ» ΠΡΑΓΜΑ

 

Αν και ο 53χρονος είχε φήμη ότι πουλάει πρώτης ποιότητας κοκαϊνη, υπήρχαν κάποιες φορές και «προβλήματα». Ένα από αυτά καταγράφηκε σε συνομιλία του με πασίγνωστο κάτοικο της ευρύτερης περιοχής του Κολωνακίου, έναν άνθρωπο με μεγάλη ακίνητη περιουσία που δηλώνει επάγγελμα… εισοδηματίας.

Εισοδηματίας: «…έλα…μεγάλε έχω παράπονα από σένα και εγώ δεν θα έπρεπε να έχω παράπονα για ό,τι μου δίνεις, γιατί πληρώνω»

53χρονος: «…μη με τρελαίνεις έχεις από μένα παράπονα;»

Εισοδηματίας: «… τι λες τώρα έχουμε αρρωστήσει όλοι εδώ πέρα με αυτό που πήραμε…ψάξε το γιατί, ούτε η “φούστα” ούτε η “μπλούζα” ήταν εντάξει…σκάρτο»

53χρονος: «…μιλάς σοβαρά φίλε; Δεν ξέρω τίποτα, τώρα το ακούω εγώ τα είχα για αφρό»

Εισοδηματίας: «Εγώ έκρινα καλό να σε ενημερώσω για να κανονίσεις την πορεία σου»

53χρονος: «…σε παρακαλώ θα πάρω εγώ και θα το κανονίσω…σόρι ε; Πες μου τι θες και θα στο φέρω εγώ τώρα στο σπίτι και δεν θέλω τίποτα».

 

Η «ΣΟΚΟΛΑΤΑ» ΚΑΙ Η «ΚΡΕΜΟΥΛΑ»

 

Όποιοι ήθελαν το κατεργασμένο χασίς τύπου «σοκολάτα» έπρεπε να παραγγείλουν «τσόκο» και όσοι αναζητούσαν μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA, έπρεπε να αναφέρουν την κωδική λέξη «κρεμούλα»…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top