Ανατριχιάζουν τα λόγια του καθ΄ομολογίαν δράστη – Έτσι δολοφόνησε την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη

«Όταν έγινε το κακό δεν είχα “πιεί” πρέζα αλλά είχα στερητικά»

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε στις αστυνομικές αρχές ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δράστης, ο οποίος κατηγορείται ότι κατακρεούργησε την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β΄Νεκροταφείο πριν από 21 μέρες.

Ο 58χρονος, ξεκίνησε με μια «συγγνώμη», η οποία αναγνώρισε ότι δε μπορεί να καλυτερεύσει τα πράγματα για την οικογένεια της Δώρας.

Ο τρόπος που περιγράφει τη σκηνή του εγκλήματος είναι ανατριχιαστικός.

Λέει πως έφτασε στο Β’ Νεκροταφείο και είδε τη Δώρα να κλαίει πάνω σ’ ενα τάφο:

«Κοίταξα γύρω μου και δεν είδα κάποιον εκεί κοντά. Μόνο κάτι γριές έβλεπα αλλά αυτές, ήταν πολλά μέτρα μακριά. Τότε σκέφτηκα να πάω να πάρω την τσάντα της κοπέλας, γιατί πίστευα ότι σίγουρα θα είχε μέσα κάποια λεφτά. Έτσι και έκανα. Την πλησίασα από πίσω, της έβγαλα το μαχαίρι και της είπα: "Δώσε μου την τσάντα σου τώρα".  Εκείνη γύρισε ξαφνικά και άρχισε να με τραβάει και να χτυπιόμαστε, ενώ φώναζε κιόλας. Εγώ κρατούσα στο δεξί μου χέρι το μαχαίρι και με το άλλο χέρι τραβούσα την τσάντα για να την πάρω. Χωρίς να καταλάβω πως και ενώ παλεύαμε και πέφτανε γλάστρες και άλλα πράγματα γύρω μας, την χτύπησα με το μαχαίρι. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες φορές. Μετά, η κοπέλα που ήταν ματωμένη, άφησε την τσάντα και άρχισε να τρέχει προς το κέντρο του νεκροταφείου, φωνάζοντας “βοήθεια"».

Όπως υποστηρίζει, μέσως μετά έφυγε τρέχοντας δίπλα στον μαντρότοιχο και τα οστεοφυλάκια.

Κοίταξε τα χέρια του που ήταν γεμάτα αίματα και τα σκούπισε σε χαρτοπετσέτες που πέταξε κάτω. Πήδηξε τον μαντρότοιχο και περνώντας από τις γραμμές του τραίνου έφυγε. Πέταξε τα ματωμένα ρούχα του και το μαχαίρι σε διαφορετικούς κάδους και πήρε το λεωφορείο για Ομόνοια ώστε να πουλήσει το κινητό της Δώρας:

«Μόλις το πούλησα, έφυγα κατευθείαν από εκεί και πήγα ψώνισα πρέζα από την πλατεία Βάθης και πήγα σπίτι και την "ήπια" για να ηρεμήσω. Όταν έγινε το κακό δεν είχα "πιει" πρέζα, αλλά είχα στερητικά. Όλο αυτόν τον καιρό, από τότε που έκανα το κακό μέχρι και σήμερα που με φέρατε εδώ στην Υπηρεσία σας, έβλεπα τις ειδήσεις που λέγανε για την κοπέλα και σκεφτόμουν τις συμφορές που προκάλεσα. Περίμενα να με βρείτε και να σας πω τι έγινε. Με το που σας το είπα, έφυγε ένα βάρος από μέσα μου. Το βάρος αυτό κουβαλούσα μέσα μου και δεν είχα πει σε κανένα για το κακό που είχα κάνει».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top