Δε γνώριζε τίποτα για την απαγωγή Λεμπιδάκη η 17χρονη – «Το έκανα για τα χρέη μου», λέει ο πατέρας της

Τι είπε στο star.gr ο συνήγορος της ανήλικης

Δε γνώριζε τίποτα η 17χρονη για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Η ανήλικη υποστηρίζει ότι δεν είχε γνώση για την απαγωγή Λεμπιδάκη και την εμπλοκή του πατέρα της. Η 17χρονη συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Μιλώντας στο star.gr o συνήγορός της, Γιώργος Φραντζεσκάκης δήλωσε ότι η πελάτης του δε γνώριζε τίποτα.

«Είμαι κατηγορηματικός. Το παιδί δε γνώριζε τίποτα για την εμπλοκή του πατέρα του στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι δεν υπήρξε επανάληψη της πράξης για την οποία κατηγορείται», είπε ο κ. Φραντζεσκάκης.

Όσο για την ψυχολογία της ανήλικης κοπέλας τόνισε:

«Προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Φέρτε τον εαυτό σας στη θέση ενός κοριτσιού που είναι 16 ετών και ξαφνικά ένα πρωί στα καλά καθούμενα συλλαμβάνεται για ένα γεγονός με το οποίο δεν έχει καμία σχέση και καμία ανάμειξη. Το σημαντικό είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει αφεθεί ελεύθερη, αλλά αυτή τη στιγμή προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς της έχει συμβεί και πώς βρέθηκε σε αυτή τη θέση».

Πρόσθεσε ακόμα πως ούτε και η μητέρα της γνώριζε κάτι για την εμπλοκή του συζύγου της, ενώ διέψευσε πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει νωρίτερα, σύμφωνα με τις οποίες η τελευταία είχε σκοπό να υποβάλει μήνυση σε βάρος του.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 17χρονη είχε τον ρόλο του αγγελιοφόρου, που έστελνε τα μηνύματα των απαγωγέων στην οικογένεια Λεμπιδάκη και τους προμήθευε με κάρτες κινητής τηλεφωνίας και κινητά τηλέφωνα.

«Τα έκανα όλα γιατί είχα χρέη»

Από την πλευρά του ο 60χρονος μεσίτης που ενέπλεξε την κόρη του στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τα έκανε όλα για να ξεπληρώσει χρέη από κάποια οικονομικά του ανοίγματα.

Σύμφωνα με το Ekriti, φέρεται να κατέθεσε ότι το χτίσιμο του σπιτιού του τού δημιούργησε πολλά χρέη και πιέστηκε υπό την απειλή κατάσχεσης των περιουσιακών του στοιχείων, με αποτέλεσμα να δεχθεί να εμπλακεί στην απαγωγή του επιχειρηματία. 

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Ντούρου

email: entourou@star.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top