ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Κι ένας...χορευτής ανάμεσα στους ληστές των χρηματοκιβωτίων – Τα ακριβά γούστα έκαψαν την ΣΠΕΙΡΑ

Τα λάθη που τους οδήγησαν στα δίχτυα της ΕΛΑΣ και τα ευρήματα στο αρχηγείο τους

Μεγάλη ζωή έκαναν οι ληστές των χρηματοκιβωτίων... Οι περισσότεροι ήταν φίλοι από μικρά παιδιά και με κοινή καταγωγή. Διασκέδαζαν και σπαταλούσαν μαζί τα παράνομα κέρδη από τις ληστείες και τις κλοπές των χρηματοκιβωτίων.

Σε έναν από τους βασικούς κατηγορούμενους άρεσε η ταχύτητα, τα σπορ αυτοκίνητα, οι επικίνδυνες φιγούρες με μοτοσικλέτες. Φανατικός τζογαδόρος και λάτρης των πολεμικών τεχνών. Ένα από τα μέλη μάλιστα είχε φωτογραφηθεί με γνωστό αθλητή του χώρου.

Ένας από τους υπόλοιπους κατηγορούμενους ήταν...  θηριώδης, ξόδευε πολλές ώρες για να τελειοποιεί τις κινήσεις του στον χορό. Θεωρούνταν ο καλλιτέχνης της σπείρας! Αποφυλακίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου του 2017, αλλά πρόλαβε να ενταχθεί στην σπείρα. Άλλωστε στο παρελθόν είχε καταδικαστεί και πάλι για αρπαγές χρηματοκιβωτίων.

Το αρχηγείο της σπείρας ήταν στο στρατόπεδο ΚΑΠΟΤΑ. Σε φωτογραφία ντοκουμέντο, που μπορείτε να δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ, φαίνεται το κοντέινερ όπου μαζεύονταν πριν και μετά τις επιδρομές τα μέλη της σπείρας. Εκεί βρεθήκαν επιχειρησιακά τηλέφωνα και πολλά ρούχα που φορούσαν στις ληστείες.

Μια φωτογραφία από το προφίλ του στο Facebook με την μάσκα των ANONYMOYS είχε ο μικρός της συμμορίας και μάλιστα φαίνεται να την έχει χρησιμοποιήσει και σε μια ληστεία. Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, τους επιτέθηκε.

Η σπείρα όμως παρουσίαζε και κάποιες εμμονές που βοήθησαν τους αστυνομικούς του τμήματος Διαρρηκτών να σκιαγραφήσουν το προφίλ τους:

-Πέντε κλεμμένα αυτοκίνητα τα έκαψαν στον ίδιο δρόμο. 

-Σε 11 ληστείες ένας δράστης φορούσε τα ίδια φωσφοριζέ  παπούτσια

-Σε 27 περιπτώσεις εμφανίστηκε το... ίδιο μπουφάν με ρίγες

-Έβλεπαν τα μέλη της σπείρας πολλές φορές, μετά τις επιδρομές τους, να διασκεδάζουν στο ίδιο μαγαζί. Πήγαιναν συχνά στο γήπεδο για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, καθώς οι περισσότεροι ήταν οργανωμένοι οπαδοί.

Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, 14 από τους 15 συλληφθέντες προφυλακιστήκαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top