ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ μέσα στις φυλακές στον αγγειοχειρουργό για τον φόνο της 36χρονης μάνας τριών παιδιών

DNA του θύματος βρέθηκε στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου-Ο ίδιος ισχυρίζεται πως τον παγίδευσαν

Αντιμέτωπος με τους κρατούμενους στις φυλακές Διαβατών ήρθε χθες ο 38χρονος ειδικευόμενος γιατρός. Του επιτέθηκαν ειδικά όσοι έχουν καταγωγή από τη Γεωργία, καθώς όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, κατηγορείται ότι σκότωσε μια 36χρονη Γεωργιανή και μάνα τριών παιδιών, στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, πετώντας στη συνέχεια το πτώμα της σε δασική έκταση στο Παλιούρι Χαλκιδικής.

«Τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν, τον βρίζανε με πολύ χυδαίες εκφράσεις. Όχι απλώς σοκαρίστηκε, ήταν έντρομος!» δήλωσε στο Star η δικηγόρος του κατηγορούμενου, Βασιλική Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία βρέθηκε ίχνος DNA του θύματος σε συγκεκριμένο μέρος στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου. Ο ίδιος όμως μιλάει για πλεκτάνη που του έστησε κάποιος από το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον της 36χρονης, καθώς ζήλευε το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει η μεσίτρια για εκείνον!

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

«Συναντηθήκανε τη Μεγάλη Πέμπτη το απόγευμα σε καφετέρια και άρχισε να του λέει κάποια πράγματα για την προσωπική της ζωή. Όταν έφυγε από το αυτοκίνητο του τον φίλησε στο στόμα για καληνύχτα χωρίς να δοθεί συνέχεια. Έκτοτε τα μηνύματα δεν ήταν τόσο φιλικά, φαινόταν να υπάρχει ερωτική διάθεση».

Ο 38χρονος αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση με την μεσίτριά. Τα ίχνη της χάθηκαν στις 26 Απριλίου. Πληροφορίες θέλουν να έφτασε στο νοσοκομείο στις 5 το απόγευμα για επέμβαση φλεβίτη. Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, αντάλλαξαν μηνύματα εκείνο το απόγευμα αλλά ο αγγειοχειρουργός φέρεται να ισχυρίζεται ότι τελικά δεν την συνάντησε ποτέ.

Λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ, ο κατηγορούμενος φέρεται να ισχυρίζεται ότι φόρτωσε στο αυτοκίνητο του 3 βαριές τσάντες με άπλυτα και φαγητά και αμέσως μετά πήγε στη Χαλκιδική για βόλτα!

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

«Κατά διαστήματα σταματούσε στην άκρη του δρόμου και άκουγε μουσική. Σταμάτησε σε πάρα πολλά σημεία, τουλάχιστον πέντε στάσεις. Άνοιγε το παράθυρο, άκουγε μουσική και συνέχιζε. Είχε πολλές στροφές και δεν γνώριζε το δρόμο».

Το στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της άτυχης μητέρας, ενώ στις 5 το πρωί ο 38χρονος πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη και έπλυνε το αυτοκίνητό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top