ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΝΕΚΡΟΣ ο ένας από τους 4 ληστές στο Φάληρο-ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας- Πρώτη Ανάρτηση 03-04-2017 13:37

ΝΕΚΡΟΣ ο ένας από τους 4 ληστές στο Φάληρο-Έρευνες πόρτα

Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία, καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του τέταρτου κακοποιού της ομάδας των αδίστακτων ληστών που εισέβαλαν σε διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο και αφού έδεσαν και φίμωσαν μια ηλικιωμένη, άρπαξαν αντικείμενα αξίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για τέσσερις Γεωργιανούς, οι οποίοι εισέβαλαν σε διαμέρισμα του 8ου ορόφου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θησέως και Μουσών.

Ο γιος της γυναίκας που είχε εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας μέσα στο διαμέρισμα, είδε τη μητέρα του δεμένη και φιμωμένη και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Πολύ κοντά στην πολυκατοικία βρίσκονταν άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο, αιφνιδιάζοντας τους δράστες. Οι δύο από αυτούς προσπάθησαν να διαφύγουν από μπαλκόνια και ταράτσες, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν και να συλληφθούν, ενώ λίγο αργότερα η αστυνομία εντόπισε ένα σακίδιο με τα κλοπιμαία και τα όπλα.

Οι άλλοι δύο κατάφεραν να διαφύγουν και να κρυφτούν σε γειτονικές πολυκατοικίες. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και πραγματοποίησε εξονυχιστικούς ελέγχους πόρτα πόρτα σε όλες τις πολυκατοικίες κοντά στη συμβολή της Μουσών με τη Θησέως.

Λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν ένα πτώμα που όπως αποκαλύφθηκε ήταν ένας από τους δράστες, ο οποίος, προφανώς, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έπεσε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου.

Αναζητείται ακόμα ο τέταρτος ληστής, ο οποίος θεωρείται και οπλισμένος, γι’ αυτό και οι αστυνομικοί βρίσκονται σε εγρήγορση και με το δάχτυλο στην σκανδάλη. 

Σοκαρισμένη η ένοικος του 1ου ορόφου 

 

Η ένοικος ενός διαμερίσματος στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, είδε έντρομη μπροστά στα μάτια της έναν από τους 4 κακοποιούς να κείτεται νεκρός στο μπαλκόνι της, μετά από την πτώση. Η γυναίκα, φανερά σοκαρισμένη, μη μπορώντας να συνέλθη, τόνισε ότι οι δράστες φορούσαν κουκούλες, επομένως δεν μπορούσε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά τους. Κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει, όταν είδε τα φυτά στο μπαλκόνι της σπασμένα. "Ο δράστης σκοτώθηκε στο μπαλκόνι μου" φώναζε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top