Χανιώτικο μπουρέκι με πατάτες ετοίμασε η Εύα Παρακεντάκη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Η σεφ αποκάλυψε τα υλικά της συνταγής και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Υλικά
3 μεγάλες πατάτες, 3 μεγάλα κολοκύθια, 3 ντομάτες, 1 μάτσο δυόσμο φρέσκο, 500γρ. ξινομυζήθρα, 4 κ.σ. γραβιέρα, ½ φλ. ελαιόλαδο, πιπέρι, 1 κ.σ. στάκα ή βούτυρο, 6 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη, 2 κ.σ. άσπρο και μαύρο σουσάμι, 6 κ.σ. αλεύρι.
Δείτε την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.