Νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα της Πασχαλιάς

Τα μυστικά της Εύας Παρακεντάκη για να βγει νόστιμη η συνταγή

Μπορεί να διανύουμε μέρες νηστείας αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως νηστεύουμε και από τη γεύση. Έτσι λοιπόν η σεφ, Εύα Παρακεντάκη έφτιαξε νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα και έδειξε στους τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» πώς να τη φτιάξουν.

Πασχαλινό τσουρέκι: Η συνταγή για να σας βγει πεντανόστιμο

Πασχαλινά κουλουράκια: Η συνταγή για να γίνουν αφράτα και αρωματικά

Υλικά λαχταριστής πορτοκαλόπιτας 

 ½ κούπα ηλιέλαιο, ξύσμα από 3 πορτοκάλια, 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη, 2 βανίλιες, χυμό από 2 πορτοκάλια μεγάλα, 1 κ.γ. σόδα, 1 κ.γ. μπέικιν, 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό, 1 φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Πασχαλινά Τσουρέκια: Δείτε δύο ξεχωριστές συνταγές

Για το σιρόπι

1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη, 2 φλιτζάνια χυμό πορτοκάλι, 1 φλιτζάνι νερό, 1 ξυλαράκι κανέλας, 1 φλούδα λεμονιού.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top