Τηγανητά μήλα με κουλουράκια κανέλας

Ένα νόστιμο και όχι τόσο παχυντικό γλυκό

Ένα ιδιαίτερο γλυκό έφτιαξε η Εύα Παρακεντάκη και έδειξε στις τηλεθεάτριες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ολόκληρη τη διαδικασία.

Το γλυκό που ετοίμασε η σεφ ήταν τηγανητά  μήλα με κουλουράκια κανέλας. 

Τρία σοκολατένια γλυκά που θα σε ενθουσιάσουν

Υλικά

 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 1/2 κ.γ. σόδα μαγειρική, 1κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 2κ.σ. κανέλα, 3/4 κούπας ζάχαρη, 1 κούπα λάδι ελαφρύ, 1/4 σόδα αναψυκτικό, 1 σφηνάκι κονιάκ, 1/4 κούπας χυμό πορτοκαλιού, λίγο ξύσμα πορτοκαλιού, λίγο κανελο-ζάχαρη για ρολάρισμα. Για τα τηγανιτά μήλα: 2 μήλα (1 κόκκινο και 1 πράσινο), 1κ.σ. χυμό λεμόνι, 1κ.σ. καστανή ζάχαρη, 1κ.γ. κανέλα, 2κ.σ. βούτυρο, 3κ.σ. θυμαρίσιο μέλι, 2κ.σ. σταφίδες ξανθές.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» εδώ 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top