Χανιώτικη κρεατότουρτα

Ολόκληρη η συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Μία χανιώτικη κρεατότουρτα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.

Υλικά 
Για τη ζύμη
•    300 γρ. ζωμό από το κρέας
•    120 γρ. ελαιόλαδο
•    18 γρ. μαγιά ξερή
•    5 γρ. ζάχαρη
•    150 – 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο
•    5 γρ. αλάτι
•    950 γρ. – 1 κιλό αλεύρι
 
Για τη γέμιση
•    800 γρ. αρνάκι μπούτι (καθαρισμένο)
•    60 γρ. ελαιόλαδο
•    750 γρ. ζωμό
•    500 γρ. ανθότυρο
•    300 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
•    200 γρ. κατίκι
•    100 γρ. γιαούρτι πρόβειο
•    100 γρ. βούτυρο
•    10 φυλλαράκια δυόσμο (ψιλοκκομένα)
•    1 γρ. κανέλα
•    1 κρόκο αυγού
•    10 γρ. σουσάμι λευκό

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε
τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top