Μία χανιώτικη κρεατότουρτα έφτιαξε ο Λάμπρος Βακιάρος το πρωί της Τετάρτης. Ο σεφ μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου» και έδειξε βήμα-βήμα τη διαδικασία.
Υλικά
Για τη ζύμη
• 300 γρ. ζωμό από το κρέας
• 120 γρ. ελαιόλαδο
• 18 γρ. μαγιά ξερή
• 5 γρ. ζάχαρη
• 150 – 200 γρ. γιαούρτι πρόβειο
• 5 γρ. αλάτι
• 950 γρ. – 1 κιλό αλεύρι
Για τη γέμιση
• 800 γρ. αρνάκι μπούτι (καθαρισμένο)
• 60 γρ. ελαιόλαδο
• 750 γρ. ζωμό
• 500 γρ. ανθότυρο
• 300 γρ. γραβιέρα (τριμμένη)
• 200 γρ. κατίκι
• 100 γρ. γιαούρτι πρόβειο
• 100 γρ. βούτυρο
• 10 φυλλαράκια δυόσμο (ψιλοκκομένα)
• 1 γρ. κανέλα
• 1 κρόκο αυγού
• 10 γρ. σουσάμι λευκό