Να γλυκάνει τους τηλεθεατές λίγο πριν φύγουν για τριήμερο είπε ο Λάμπρος Βακιάρος.
Ο σεφ, μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής "Στη Φωλιά των Κου Κου" και έφτιαξε γεμιστό καλτσόνε με σοκολάτα, μπανάνα και φουντούκια.
Για τη ζύμη
• 460 με 540 γρ. αλεύρι για ψωμί
• 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη
• 8 γρ. ξερή μαγιά
• 10 γρ. αλάτι
• 340 γρ. νερό (χλιαρό)
• 25 γρ. ελειόλαδο + 20 γρ.
• 30 γρ. βούτυρο (λιωμένο)
Για τη γκανάζ και τη σύνθεση
• 300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα (ψιλοκομμένη ή σπασμένη με ένα πλάστη)
• 180 γρ. κρέμα γάλακτος
• 60 γρ. αμαρέτο
• 100 γρ. φουντούκια (σπασμένα)
• 100 γρ. σοκολάτα λευκή
• 2 μεγάλες μπανάνες (κομμένες σε λεπτές ροδέλες)
• 1 κρόκο + 15 γρ. νερό (χτυπημένα μαζί)