Γιάννης Λουκάκος: Η καλύτερη συνταγή για brunch!

Aυγά σκραμπλ με καπνιστό σολομό

Ο καταξιωμένος σεφ Γιάννης Λουκάκος μπήκε στην κουζίνα και "αποθέωσε" το brunch. Ακολούθησε τις συμβουλές του και φτιάξε τα πιο νόστιμα αυγά σκραμπλ με καπνιστό σολομό εύκολα και γρήγορα!

 

Υλικά

Για τα αυγά σκραμπλ

12 αυγά
50 γρ. βούτυρο
50 γρ. κρέμα γάλακτος
60 γρ. γάλα
αλάτι
πιπέρι μαύρο, φρεσκοτριμμένο

Για το αρωματισμένο βούτυρο

125 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
250 γρ. βούτυρο, καβουρδισμένο, σε θερμοκρασία δωματίου
15 γρ. ξίδι μπαλσάμικο
5 γρ. αλάτι

Για το τελείωμα του πιάτου

αυγά σκραμπλ
160 γρ. καπνιστός σολομός, σε ζουλιέν
αρωματισμένο βούτυρο
8 φέτες ψωμί χωριάτικο, φρυγανισμένο
20 γρ. σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top